Tek marka ile ekipman dizmek

Reaksiyon skoru
221
Öncelikle iyi bayramlar, arkadaşlar yeni ekipmanlar almak istiyorum ama benim biraz marka takıntım var yani ekipmanların hepsi aynı marka olmak zorunda.
Ekipmanlardan kastım kulaklık, klavye ve mouse. Bu 3 ekipmanı fazla pahalı olmadan yani maksimum 3000 TL olucak şekilde aynı markadan ne önerirsiniz?
İkinci el olarak da alabilirim kulaklık veya mouse u ona göre ekipman tavsiyesinde bulunur musunuz?

Steelseries.
Rival 3 800 Mouse
Apex 3 tkl 900 klavye
Kulaklık hakkında pek bilgim yok ama tüm ürünler aynı yazılımla kontrol ediliyor.

Öncelikle iyi bayramlar, arkadaşlar yeni ekipmanlar almak istiyorum ama benim biraz marka takıntım var yani ekipmanların hepsi aynı marka olmak zorunda.
Ekipmanlardan kastım kulaklık, klavye ve mouse. Bu 3 ekipmanı fazla pahalı olmadan yani maksimum 3000 TL olucak şekilde aynı markadan ne önerirsiniz?
İkinci el olarak da alabilirim kulaklık veya mouse u ona göre ekipman tavsiyesinde bulunur musunuz?
Eklemeyi unuttum espor odaklı oyunlar oynuyorum ve mekanik klavyeye önem veriyorum, şuan için mekanik klavyem var hepsini aynı anda almak zorunda değilim ama fazla vakit geçmeden alırım diye düşünüyorum. Yani önceliğim mouse ve kulaklık, klavye de kenarda aklımda bulunsun onu da biraz zaman geçince almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries.
Rival 3 800 Mouse
Apex 3 tkl 900 klavye
Kulaklık hakkında pek bilgim yok ama tüm ürünler aynı yazılımla kontrol ediliyor.
Hocam kusura bakmayın klavyenin mekanik olmasını istediğimi söylemeyi unuttum ama yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,494
Üyeler
195,643
Son üye
lordgrimm
Geri