TeknoBiyotik Güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
14
Dostlar Tekno Biyotik Piyasa nın Altında Fiyat Veriyor
İşkillenmemek Elde Değil
Sizce Güvenilir mi

Gamegaraj güvenilir.
Teknobiyotikte sorun yaşayanlar olmuş. Ama genel olarak galiba güvenilir.

Son bir gün içerisinde gelen şikayetlerin çoğu kargolama ile alakalı.
Firma hakkında bir tecrübeye sahip değilim ama şikayetvar'da şikayetleri biriktirdiklerine göre biraz yavaş bir firma olabilir.

Alışveriş yapmış birisi olarak önermiyorum. Çok kabalar ve insanları trollüyorlar. Ben bir ürün aldım iade etmek istedim. KEndileri de söylediler ürün sapasaglam ama kutuyu begenmedik ondan iade almıyoruz gibisinden yazdılar. Kutu dedikleri de düz kahverengi resimsiz sıradan bir kutu. Yani isteseler ürünü yeni kutu içine koyup iademi bal gibi de alırlardı. Bilerek beni magdur ettiler. Kutuyu çözsek ürünü açmıssın diyorlar. Aldıgım ürün 3 parçalık demir parça içinde elektriksel bir yazılım yok. hepside gayet saglam kendileri de gördüler. Ama kutuyu çözsek yeni bahane buluyorlar yani ürün açmışsın diye. Terbiyesizlik yaptılar bana. Bu sebeble tavsiye etmiyorum aynı şeyi sana da yapabilirler.

İndirimlerden dolayı talep patlaması yaşandı. Yoğunluk nedeniyle birtakım sorunlar oluştu ama genel olarak güvenilir bir alışveriş sitesidir.

Teknobiyotik'ten 1 hafta önce saat 13.00'te Arctic sipariş ettim. 13.30'da kargoya verdiler. Ertesi sabah da elime ulaştı. Kargo konusunda aşırı hızlılar.

Önceden de HDD almıştım 3 saatte kargoya vermişlerdi.

Alışveriş yapmış birisi olarak önermiyorum. Çok kabalar ve insanları trollüyorlar. Ben bir ürün aldım iade etmek istedim. KEndileri de söylediler ürün sapasaglam ama kutuyu begenmedik ondan iade almıyoruz gibisinden yazdılar. Kutu dedikleri de düz kahverengi resimsiz sıradan bir kutu. Yani isteseler ürünü yeni kutu içine koyup iademi bal gibi de alırlardı. Bilerek beni magdur ettiler. Kutuyu çözsek ürünü açmıssın diyorlar. Aldıgım ürün 3 parçalık demir parça içinde elektriksel bir yazılım yok. hepside gayet saglam kendileri de gördüler. Ama kutuyu çözsek yeni bahane buluyorlar yani ürün açmışsın diye. Terbiyesizlik yaptılar bana. Bu sebeble tavsiye etmiyorum aynı şeyi sana da yapabilirler.
🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknobiyotik'ten 1 hafta önce saat 13.00'te Arctic sipariş ettim. 13.30'da kargoya verdiler. Ertesi sabah da elime ulaştı. Kargo konusunda aşırı hızlılar.

Önceden de HDD almıştım 3 saatte kargoya vermişlerdi.
Hangi Şehirdesin Hocam ?

thhya başvurun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,782
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri