StrikinGName
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Arkadaşlar Ben Xiamoi Redmi Note 9 veya Note 9 Pro Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
2.el olarak almayı düşünüyorum global modelleri imei atılmış şekilde 2.000tl civarına satıyorlarBütçeni belirt yardımcı olalım.
Pro yu kullanıyorum güzel telefon hocam. Ekran Amoled olsaydı tadından yenmezdi ama.Arkadaşlar Ben Xiamoi Redmi Note 9 veya Note 9 Pro Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Proyu o fiyata kapabilirsen tatlı olur2.el olarak almayı düşünüyorum global modelleri imei atılmış şekilde 2.000tl civarına satıyorlar
dostum global olduğu için daha uyguna satıyorlar birde pazarlık mazarlık derken alabiliyorsunProyu o fiyata kapabilirsen tatlı olur
Al geç o zamandostum global olduğu için daha uyguna satıyorlar birde pazarlık mazarlık derken alabiliyorsun
redmi note9 ve note 9 pro arasındaki fark nedirAl geç o zaman
Ekran yenileme hızı olarak ikisi de 60hz fakat ben şu an poco x3 pro kullanıyorum ekranı 120hz ve 60hz ile arasında çok fark var bütçe varsa x3 pro al. Oyun performansı olarak da daha iyi ve şu an kardeşimde note 9 pro var en sonki güncellemesi miui 12.5 ve android 11 fakat x3 proya android 12 ve miui 13 geldi yani son sürümlerArkadaşlar Ben Xiamoi Redmi Note 9 veya Note 9 Pro Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Ram, kamera MP, hızlı şarjredmi note 9 ve note 9 pro arasındaki fark nedir
Post automatically merged:
redmi note9 ve note 9 pro arasındaki fark nedir
dostum bütçem 2.000tl o yüzden redmi note 9 almayı düşünüyorum global imei atılmış şekilde bulması kolay oluyor ama yeni baktığıma göre o fiyat bandında 9 pro yok o yüzden 9 ve 9 pro arasındaki farkı sordum ama teşekkürler bilgi için 2.el olarak baktım en kötü 4.000tl ye var ve benim o kadar bütçem yok malesefEkran yenileme hızı olarak ikisi de 60hz fakat ben şu an poco x3 pro kullanıyorum ekranı 120hz ve 60hz ile arasında çok fark var bütçe varsa x3 pro al. Oyun performansı olarak da daha iyi ve şu an kardeşimde note 9 pro var en sonki güncellemesi miui 12.5 ve android 11 fakat x3 proya android 12 ve miui 13 geldi yani son sürümler
Umarım istediğin en iyi telefonu alabilirsin. Ama note 8 pro düz note 9'dan daha iyi değil midostum bütçem 2.000tl o yüzden redmi note 9 almayı düşünüyorum global imei atılmış şekilde bulması kolay oluyor ama yeni baktığıma göre o fiyat bandında 9 pro yok o yüzden 9 ve 9 pro arasındaki farkı sordum ama teşekkürler bilgi için 2.el olarak baktım en kötü 4.000tl ye var ve benim o kadar bütçem yok malesef<3
bilmediğim içim forum da takılıyorum reisimUmarım istediğin en iyi telefonu alabilirsin. Ama note 8 pro düz note 9'dan daha iyi değil mi