Bu suistimal oluyor hocam adam sana sıfır ürün yolluyor ve pahalı bir ürün yani sen onu alıp acacan sonra test edeceksin iade edeceksin satıcı özellikleriyle zaten bunları sana söylüyor yotube da falan incelemeler var gidip magzadan da bakabilirsin kendim de bir satıcı olduğum için böyle söylüyorum biraz empati lütfenBir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksini
Aynen hem Satıcıya sıkıntı çıkarır hem de daha çok onu alacak kişi için sıkıntı. Çünkü satıcı onu illaki başka birine satacak.Bu suistimal oluyor hocam adam sana sıfır ürün yolluyor ve pahalı bir ürün yani sen onu alıp acacan sonra test edeceksin iade edeceksin satıcı özellikleriyle zaten bunları sana söylüyor yotube da falan incelemeler var gidip magzadan da bakabilirsin kendim de bir satıcı olduğum için böyle söylüyorum biraz empati lütfen
Cihazda bir sorun varsa çoğu yer iade alır, özellikle Apple Store mağazaları o konuda iyi diyorlar ama sen keyfi iadeden bahsediyorsan onu kutusu açılan cihaz için kimse kabul etmez.Arkadaşlar selam, ip17 veya ip17 pro alıp veya direkt telefon alıp kontrol edip direkt iade eden var mı hangi siteler sorun çıkarmıyor ?
Yani kutuyu açıp kurulum yapıp (sim kart takmadan ) ekranı vb test edip iade edbileceğim en güvenilir seçenek neresi ?
sen evde ne deneyimlemek istiyosun ki yaptığın şey normal değil sen cansında mağazada deneyimleyenler patlıcan mı git alan bir yakınından dene.Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksiniz ?
Teknosada 2 dk sonra deneyebilirsiniz bu durum riske atılmaz hele teleofnda imei problemi varken firma almayabilir ki hakkidir da.Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksiniz ?
direkt appledan alabilirsin koşulsuz şartsız 2 hafta iade süren var. Bir tık kul hakkına kaçıyor bütçem var diyorsan direkt kiralabunu kiralasana tarzı yerlerden bi aylığına kiralayabilirsinArkadaşlar selam, ip17 veya ip17 pro alıp veya direkt telefon alıp kontrol edip direkt iade eden var mı hangi siteler sorun çıkarmıyor ?
Yani kutuyu açıp kurulum yapıp (sim kart takmadan ) ekranı vb test edip iade edbileceğim en güvenilir seçenek neresi ?
Neden kul hakkına kaçsın yahudirekt appledan alabilirsin koşulsuz şartsız 2 hafta iade süren var. Bir tık kul hakkına kaçıyor bütçem var diyorsan direkt kiralabunu kiralasana tarzı yerlerden bi aylığına kiralayabilirsin