Telefon iade sürecinde sorun çıkarmayan siteler ?

KadirS01

80+
Reaksiyon skoru
78
Konu gereksiz uzuyor o yüzden editliyorum. Kul hakkına kadar girdik :D

Son düzenleme:
Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksini
Bu suistimal oluyor hocam adam sana sıfır ürün yolluyor ve pahalı bir ürün yani sen onu alıp acacan sonra test edeceksin iade edeceksin satıcı özellikleriyle zaten bunları sana söylüyor yotube da falan incelemeler var gidip magzadan da bakabilirsin kendim de bir satıcı olduğum için böyle söylüyorum biraz empati lütfen

Bu suistimal oluyor hocam adam sana sıfır ürün yolluyor ve pahalı bir ürün yani sen onu alıp acacan sonra test edeceksin iade edeceksin satıcı özellikleriyle zaten bunları sana söylüyor yotube da falan incelemeler var gidip magzadan da bakabilirsin kendim de bir satıcı olduğum için böyle söylüyorum biraz empati lütfen
Aynen hem Satıcıya sıkıntı çıkarır hem de daha çok onu alacak kişi için sıkıntı. Çünkü satıcı onu illaki başka birine satacak.

Arkadaşlar selam, ip17 veya ip17 pro alıp veya direkt telefon alıp kontrol edip direkt iade eden var mı hangi siteler sorun çıkarmıyor ?

Yani kutuyu açıp kurulum yapıp (sim kart takmadan ) ekranı vb test edip iade edbileceğim en güvenilir seçenek neresi ?
Cihazda bir sorun varsa çoğu yer iade alır, özellikle Apple Store mağazaları o konuda iyi diyorlar ama sen keyfi iadeden bahsediyorsan onu kutusu açılan cihaz için kimse kabul etmez.

Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksiniz ?
sen evde ne deneyimlemek istiyosun ki yaptığın şey normal değil sen cansında mağazada deneyimleyenler patlıcan mı git alan bir yakınından dene.

Öyle bir site veya mağaza yok.

Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksiniz ?
Teknosada 2 dk sonra deneyebilirsiniz bu durum riske atılmaz hele teleofnda imei problemi varken firma almayabilir ki hakkidir da.

Sorunsuz cihazlarda iade çok mumkun olmayabilir.

Arkadaşlar selam, ip17 veya ip17 pro alıp veya direkt telefon alıp kontrol edip direkt iade eden var mı hangi siteler sorun çıkarmıyor ?

Yani kutuyu açıp kurulum yapıp (sim kart takmadan ) ekranı vb test edip iade edbileceğim en güvenilir seçenek neresi ?
direkt appledan alabilirsin koşulsuz şartsız 2 hafta iade süren var. Bir tık kul hakkına kaçıyor bütçem var diyorsan direkt kiralabunu kiralasana tarzı yerlerden bi aylığına kiralayabilirsin

direkt appledan alabilirsin koşulsuz şartsız 2 hafta iade süren var. Bir tık kul hakkına kaçıyor bütçem var diyorsan direkt kiralabunu kiralasana tarzı yerlerden bi aylığına kiralayabilirsin
Neden kul hakkına kaçsın yahu :D Sağ olun gençler :D

konuyu açan tam bir fare

Adam onu geri nasıl satacak? özellikle ip kutusu açılmış kim alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21