Telefon uygulamayı hep sıfırdan açıyor

djones

80+
Reaksiyon skoru
76
Arkadaşlar telefonum mi 8 lite. Telefon uygulamayı her çıkıp girdiğimde sıfırdan yani baştan açıyor. Mesela az önce başıma gelen şeyden örnek vereyim chromeden bir yer açıp bir şey yazıyorum, o sırada WhatsAppa geçip tekrar chrome açtığımda yazdıklarım gidiyor, sayfa tekrar en baştan açılıyor. Yani uygulamalar arası geçtiğimde tekrar baştan açıklıyorlar nasıl düzeltebilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da belirteyim her zaman olmuyor bu. 10 kerenin 9unda oluyordur mesela. Bazen olmuyor. Bird dikkatimi çekti şarjı az olduğunda hep oluyor

Örnek olarak verdim mesela alışveriş yaparken kart numarasını WhatsApptan bakıp yazıyorum her geçtiğimde sıfırlanıyor baştan yazıyorum

Arkadaşlar telefonum mi 8 lite. Telefon uygulamayı her çıkıp girdiğimde sıfırdan yani baştan açıyor. Mesela az önce başıma gelen şeyden örnek vereyim chromeden bir yer açıp bir şey yazıyorum, o sırada WhatsAppa geçip tekrar chrome açtığımda yazdıklarım gidiyor, sayfa tekrar en baştan açılıyor. Yani uygulamalar arası geçtiğimde tekrar baştan açıklıyorlar nasıl düzeltebilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da belirteyim her zaman olmuyor bu. 10 kerenin 9unda oluyordur mesela. Bazen olmuyor. Bird dikkatimi çekti şarjı az olduğunda hep oluyor
Ram yetmezliğinden dolayı sistem uygulamayı kapatıyor . Uygulamayı kilitlemeyi deneyebilirsin .

yazılımsal sorun diye biliyorum guncelleme varsa yapın. yoksa da ayarlara bakin ramle ilgili bir şey var mı doye

otomatik dondurma gibi işlemler yaptıysanız, ya da sadece ön planda kullandığınız uygulamaya öncelik vermeyi seçtiyseniz bundan dolayı yapabilir.

otomatik dondurma gibi işlemler yaptıysanız, ya da sadece ön planda kullandığınız uygulamaya öncelik vermeyi seçtiyseniz bundan dolayı yapabilir.
yapmadım, chrome arka planda çalışsın diye bir ayar var mı acaba biliyorsanız söyler misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,749
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri