Neler Yeni

Telefon uygulamayı hep sıfırdan açıyor

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
Arkadaşlar telefonum mi 8 lite. Telefon uygulamayı her çıkıp girdiğimde sıfırdan yani baştan açıyor. Mesela az önce başıma gelen şeyden örnek vereyim chromeden bir yer açıp bir şey yazıyorum, o sırada WhatsAppa geçip tekrar chrome açtığımda yazdıklarım gidiyor, sayfa tekrar en baştan açılıyor. Yani uygulamalar arası geçtiğimde tekrar baştan açıklıyorlar nasıl düzeltebilirim bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da belirteyim her zaman olmuyor bu. 10 kerenin 9unda oluyordur mesela. Bazen olmuyor. Bird dikkatimi çekti şarjı az olduğunda hep oluyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Chrome'a ne yazıyorsun?

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Örnek olarak verdim mesela alışveriş yaparken kart numarasını WhatsApptan bakıp yazıyorum her geçtiğimde sıfırlanıyor baştan yazıyorum

PffPanda

80+ Bronze
Arkadaşlar telefonum mi 8 lite. Telefon uygulamayı her çıkıp girdiğimde sıfırdan yani baştan açıyor. Mesela az önce başıma gelen şeyden örnek vereyim chromeden bir yer açıp bir şey yazıyorum, o sırada WhatsAppa geçip tekrar chrome açtığımda yazdıklarım gidiyor, sayfa tekrar en baştan açılıyor. Yani uygulamalar arası geçtiğimde tekrar baştan açıklıyorlar nasıl düzeltebilirim bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da belirteyim her zaman olmuyor bu. 10 kerenin 9unda oluyordur mesela. Bazen olmuyor. Bird dikkatimi çekti şarjı az olduğunda hep oluyor
Ram yetmezliğinden dolayı sistem uygulamayı kapatıyor . Uygulamayı kilitlemeyi deneyebilirsin .

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yazılımsal sorun diye biliyorum guncelleme varsa yapın. yoksa da ayarlara bakin ramle ilgili bir şey var mı doye

bey10

80+
otomatik dondurma gibi işlemler yaptıysanız, ya da sadece ön planda kullandığınız uygulamaya öncelik vermeyi seçtiyseniz bundan dolayı yapabilir.

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
otomatik dondurma gibi işlemler yaptıysanız, ya da sadece ön planda kullandığınız uygulamaya öncelik vermeyi seçtiyseniz bundan dolayı yapabilir.
yapmadım, chrome arka planda çalışsın diye bir ayar var mı acaba biliyorsanız söyler misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom