Neler Yeni

Yardım Telefona format atacağım ama yedekleme gerek

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar babamın telefona format atacağım ama rehberi ve galeriyi kolayca nasıl yedekleyebilirim? Rehber en önemlisi, işini oradan hallediyor. Bilgisayara kolayca nasıl yedekleyip geri alabilirim? Yada bilen biri benimle iletişim kurabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Arkadaşlar babamın telefona format atacağım ama rehberi ve galeriyi kolayca nasıl yedekleyebilirim? Rehber en önemlisi, işini oradan hallediyor. Bilgisayara kolayca nasıl yedekleyip geri alabilirim? Yada bilen biri benimle iletişim kurabilir mi
Telefonun jarj kablosunun kafasını çıkarıp usb yi bilgisayara bağlayın ordan atabilirsiniz en basit yöntem ben öyle yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Knk pek anlamadım detaylı anlatabilir misin zamanın varsa
şimdi babanın telefonunun şarj aletini al kafasını çıkar sora usb bölümünü bilgisayara tak diğerini telefona sora bu bilgisyara gir telfonu seç içindeki dosyalardan fotoğraf dosyasını bul ama böyle sadece galeriyi aktarırsın rehperi bilemem

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Rehper - dışa aktar. .vcf dosyası sanırım sd karta Bi yere atıyor. Sonra formatla. Tekrar rehber e gir ve içe aktar de. O sd karta attığı rehber dosyasını seç hepsi geri gelir

Top Bottom