1.5 yıldır kullanıyorum şarj aleti eskiden hızlı ederken şimdi normal ediyor ve bazen taktığımda da şarj etmiyor soket kirl oolduğu için mi acabaŞarj aleti bozulmuş olabilir. Veya kablosu hızlı şarj desteklemiyorda olabilir.
dostum saçma tahminler yürütmek yerine gidip başka bir hızlı şarj kablo ve adaptör bulup cihazında test edebilirsin.şarj kablosunu hiç bükmedim bozulcağını sanmıyoorum
şuan yanımda hızlı şarj aleti yok bide şey dicem . hızlı şarj için adaptör yeterli mi yoksa kablonunda hızlı şarj desteklemesi vs. gerekiyor mudostum saçma tahminler yürütmek yerine gidip başka bir hızlı şarj kablo ve adaptör bulup cihazında test edebilirsin.
kablonunda hızlı şarj desteklemesi gerekiyorşuan yanımda hızlı şarj aleti yok bide şey dicem . hızlı şarj için adaptör yeterli mi yoksa kablonunda hızlı şarj desteklemesi vs. gerekiyor mu
Sarj soketin bozulmuş büyük ihtimal git telefoncuya bi baktır belli olur sarj soketide bizim burda 500-600 TL’ye yapılıyor haberin olsun he ama bi ihtimalde var kirlenmişde olabilir bi üfle , temizle orayı sonra test et yine ayniysa bozulmuş olabilir1.5 yıldır kullanıyorum şarj aleti eskiden hızlı ederken şimdi normal ediyor ve bazen taktığımda da şarj etmiyor soket kirl oolduğu için mi acaba
iğne ile temizlemeye çalıştım elektrik süpürgesi tuttum değişen bişe yokSarj soketin bozulmuş büyük ihtimal git telefoncuya bi baktır belli olur sarj soketide bizim burda 500-600 TL’ye yapılıyor haberin olsun he ama bi ihtimalde var kirlenmişde olabilir bi üfle , temizle orayı sonra test et yine ayniysa bozulmuş olabilir
en kötü orijinal soket alsam düzelir yaAl eline ince iğne telefonun soketini temizle. Işıkla falan iyice bak içinde pamukçuk falan kalmışmı diye sonra tekrar dene eğer hala olmuyorsa muhtemelen kablo gitmiştir hızlı şarj destekleyen bir kablo bul dene eğer hala olmuyorsa şarj kafasında problem vardır hızlı şarj kafası bul dene eğer hala olmuyorsa telefonun soketini değiştir hala olmuyorsa da yapıcak bişey yok yeni telefon al.
İlk önce kolay yoldan başla telefonu açmak her zaman risk ne olucağını bilemessin.en kötü orijinal soket alsam düzelir ya