Neler Yeni

telefonum şarj olmuyorrr

bedirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
bedirhan köşger
xiaomi redmi note 10 pro m var . hızlı şarj aleti olmasına rağmen yavaş şarj ediyor önceden hızlı şarj oluyor yazardı şimdi sadece şarj oluyor yazıo ve çok yavaş şarj oluyor çözümü nedir

3.George

80+ Bronze
Şarj aleti bozulmuş olabilir. Veya kablosu hızlı şarj desteklemiyorda olabilir.

bedirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
bedirhan köşger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj aleti bozulmuş olabilir. Veya kablosu hızlı şarj desteklemiyorda olabilir.
1.5 yıldır kullanıyorum şarj aleti eskiden hızlı ederken şimdi normal ediyor ve bazen taktığımda da şarj etmiyor soket kirl oolduğu için mi acaba

3.George

80+ Bronze
şarj kablosu bozulmuş olabilir. Bence farklı hızlı şarj destekli bir kablo alıp deneyebilirsin.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
şarj kablosunu hiç bükmedim bozulcağını sanmıyoorum
dostum saçma tahminler yürütmek yerine gidip başka bir hızlı şarj kablo ve adaptör bulup cihazında test edebilirsin.

bedirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
bedirhan köşger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum saçma tahminler yürütmek yerine gidip başka bir hızlı şarj kablo ve adaptör bulup cihazında test edebilirsin.
şuan yanımda hızlı şarj aleti yok bide şey dicem . hızlı şarj için adaptör yeterli mi yoksa kablonunda hızlı şarj desteklemesi vs. gerekiyor mu

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
şuan yanımda hızlı şarj aleti yok bide şey dicem . hızlı şarj için adaptör yeterli mi yoksa kablonunda hızlı şarj desteklemesi vs. gerekiyor mu
kablonunda hızlı şarj desteklemesi gerekiyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
1.5 yıldır kullanıyorum şarj aleti eskiden hızlı ederken şimdi normal ediyor ve bazen taktığımda da şarj etmiyor soket kirl oolduğu için mi acaba
Sarj soketin bozulmuş büyük ihtimal git telefoncuya bi baktır belli olur sarj soketide bizim burda 500-600 TL’ye yapılıyor haberin olsun he ama bi ihtimalde var kirlenmişde olabilir bi üfle , temizle orayı sonra test et yine ayniysa bozulmuş olabilir

bedirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
bedirhan köşger
Sarj soketin bozulmuş büyük ihtimal git telefoncuya bi baktır belli olur sarj soketide bizim burda 500-600 TL’ye yapılıyor haberin olsun he ama bi ihtimalde var kirlenmişde olabilir bi üfle , temizle orayı sonra test et yine ayniysa bozulmuş olabilir
iğne ile temizlemeye çalıştım elektrik süpürgesi tuttum değişen bişe yok

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Sinan
Al eline ince iğne telefonun soketini temizle. Işıkla falan iyice bak içinde pamukçuk falan kalmışmı diye sonra tekrar dene eğer hala olmuyorsa muhtemelen kablo gitmiştir hızlı şarj destekleyen bir kablo bul dene eğer hala olmuyorsa şarj kafasında problem vardır hızlı şarj kafası bul dene eğer hala olmuyorsa telefonun soketini değiştir hala olmuyorsa da yapıcak bişey yok yeni telefon al.

bedirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
bedirhan köşger
Al eline ince iğne telefonun soketini temizle. Işıkla falan iyice bak içinde pamukçuk falan kalmışmı diye sonra tekrar dene eğer hala olmuyorsa muhtemelen kablo gitmiştir hızlı şarj destekleyen bir kablo bul dene eğer hala olmuyorsa şarj kafasında problem vardır hızlı şarj kafası bul dene eğer hala olmuyorsa telefonun soketini değiştir hala olmuyorsa da yapıcak bişey yok yeni telefon al.
en kötü orijinal soket alsam düzelir ya

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Sinan
en kötü orijinal soket alsam düzelir ya
İlk önce kolay yoldan başla telefonu açmak her zaman risk ne olucağını bilemessin.
Etrafında illa hızlı şarj aleti kullanan vardır al test et sonra karar ver.
200 300 tl ye şarj aleti almak varken telefonundan olma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom