Neler Yeni

Temiz E46 araba nasıldır

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Altındağ
250 bin km lik E46 masraf çıkarır mı fazla bütçe 500 bin tl Temizi nasıl bulunur bide ?

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Utku
hiç bilmşyorum ama efsane araba

Nezha

80+ Bronze
O yaşta arabanın masrafı bitmez. Metal yorgunluğu diye bir şey var. Bakım yaparsan mis gibi araba.

xTURANN

80+ Silver
Alacağın arabanın geçmişine göre temiz E46 iyidir tabi, niye olmasın.
Fakat sorunlusu, bir E46 parası daha harcatabilir.

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arabayı hor kulanan birisi değliz drift fln atmıyoz alıcağımız aracıda bakımını yaptırcağız [Eski kasa bmw kulanan kişiler varsa yazabilirmi ?] veya bmw den anlayan biri olur

eneskaya6

80+ Silver
Efsane kasalardan biri ama motor arızası ayrı elektronik arızası ayrı. Sen aldığın zaman arıza yapmayabilir ama çoğunluğu yapıyor asıl olay sen bu arızanın ne kadarını anlayıp ne derece bütcesini karşılayabilirsin yorulmadan üzülmeden.

Eski model diyip gecme parcası ve işçiliği yine para ediyor. düzgün denilecek düzeyde bi tanesini alıp 80-100bin harcayaracak adam edersin ve uzun süre surersin bunun üstüne extra 1-2 bisey daha cikarir gibi farzet seni ne derece etkiler onu düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emircan Sivri
Merhaba, size tek vereceğim tavsiye şöyle söyleyeyim. Eğer illa alıcam diyorsan ve marka takıntın varsa git Audi falan al, çünkü ben geçen sene BMW E87 aldım, 2011 model. Arabayı 570’e aldım ama aklına gelebilecek her şeyini yaptırdım. En az 100 bin daha yatırdım arabaya. Neler mi yaptım? Ön takım değişti, motor üst kapak conta değişti, triger zincir ve kayış değişti, bobinler, bujiler... Ekran yoktu, orijinal ekranını taktım. Lastikelri vs saymıyorum. Şimdi araba gerçekten taş gibi oldu ama alırken kenarda, arabaya vereceğin paranın dışında bir 100K daha bütçen olsun, yoksa sıkıntı yaşarsın. Ben tecrübe ettim, ona göre hareket et.

Top Bottom