Konuştu aç gözlüTemu uygulama da bildirim ile kullanmasını teşvik ediyor. Yani alan memnun, satan memnun. Sen hangi sıfatla konuşuyorsun insanlara aç gözlü diyorsun hadsiz
Konuştu aç gözlüTemu uygulama da bildirim ile kullanmasını teşvik ediyor. Yani alan memnun, satan memnun. Sen hangi sıfatla konuşuyorsun insanlara aç gözlü diyorsun hadsiz
Afkurdu hadsizKonuştu aç gözlü
Bence böyle bir şey yok. Sürekli wincredit ile sipariş verdim. İadelerim oldu. Hatta 1-2 kere wincredit süresi de doldu. Ama yine 1-2 hafta içinde tekrar verdi. Başka bir algoritması var ama çözemedim. Belirli bir standartı yok gibi.wincredit kampanyalı siparişten 1 adet bile iade yapınca otomatik kampanyadan uzaklaştırılıyorsunuz birdaha asla gelmıyor
2 hesapta wincredit den iade yaptım 2sindede daha kredifirsati ve wincredit gelmiyorBence böyle bir şey yok. Sürekli wincredit ile sipariş verdim. İadelerim oldu. Hatta 1-2 kere wincredit süresi de doldu. Ama yine 1-2 hafta içinde tekrar verdi. Başka bir algoritması var ama çözemedim. Belirli bir standartı yok gibi.
Claimcreditlerin hepsinde yerel depo ürünleri oluyor mu birde yerel depo ürünleri çıkartma taktiği var mı şansa mıartık wincredit boş bence. yeni telefon/hesap ile claimcredit 1000+ tl üzeri kredi veriyor. yereldepodan ürün aldığınızda vergide olmuyor. 1000 ödeyip 1000kredi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu sabah 1400tl ödedim 1800 kredi (1haftada)gelecek.