Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Aula var gerek var mı
27 Euro sınırı yokmu vergi ve kargoda buna dahil öyle değilmi gelmez ozaman yanlışım varsa düzeltin.Temuya yeni klavye gelmiş manyetik klavye vergisiz 1033 TL
https://share.temu.com/7rmSjv3mnxA
Temu satın almana izin verdiği sürece gümrüğe takılmıyor hocam.27 Euro sınırı yokmu vergi ve kargoda buna dahil öyle değilmi gelmez ozaman yanlışım varsa düzeltin.
Firma namussuzluk yapmış. rgb ve farklı keycap model fotoğrafını koymuş ilgi çekmesi için ama rgb olmayan ve sade keycapli olanı yolluyor. Konuyu düzenle yanlışıkla alan olmasın.Temuya yeni klavye gelmiş manyetik klavye vergisiz 1033 TL
https://share.temu.com/7rmSjv3mnxA
evet haklısın fotoğraf olarak falan ekleyimFirma namussuzluk yapmış. rgb ve farklı keycap model fotoğrafını koymuş ilgi çekmesi için ama rgb olmayan ve sade keycapli olanı yolluyor. Konuyu düzenle yanlışıkla alan olmasın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok namussuz bunlar gerçekten kapak fotoğrafına rgb ve topografik keycapli halini koymuşlar birde utanmadan. İndirim değil ki bu zaten kendi sitesinde de bu model 30 dolar. İndirim kodu ile vergi dahil 600-700 liralara denk gelirse alınır ancak bence.evet haklısın fotoğraf olarak falan ekleyim
Ajazz aj159 pro al kupon vs bulupMouse indirimi yok mu
indirim olmasa da kargosu ücretsiz sitesinde kargo ücretsiz olamayabilir bir de evet böyle indirim kartıyla falan 500-600 civarına düşebilir ben aldım 1 tane elde bulunsun diyeÇok namussuz bunlar gerçekten kapak fotoğrafına rgb ve topografik keycapli halini koymuşlar birde utanmadan. İndirim değil ki bu zaten kendi sitesinde de bu model 30 dolar. İndirim kodu ile vergi dahil 600-700 liralara denk gelirse alınır ancak bence.
ne alakası var bu klavye hall effect manyetik switch dareu ek871gtr dümdüz mekanik klavyeYok olmaz hotswap olarak 1200 tl dareu ek871gtr var connectgame de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemde kablosuz
Hayırlı olsun.indirim olmasa da kargosu ücretsiz sitesinde kargo ücretsiz olamayabilir bir de evet böyle indirim kartıyla falan 500-600 civarına düşebilir ben aldım 1 tane elde bulunsun diye
teşekkür ederimHayırlı olsun.