genel bir problem herhalde manyetikler böyle şikayet var sıcaklıkta mıklatısları heder oluyor diye biliyorumboşuna almayın arada kafayı yiyor kullanıyorum
yok vardı bu
Bu zaten vardı ama şu nearlink neyin nesi acaba
Hocam sanırım temunun gümrük ile anlaşması var çünkü temu zaten kendisi izin vermiyor gümrük tutarının üstündeki ürünlerin satılmasına. Eğer gümrükten geçmeseydi temunun kendisi satmazdı bence. 1040tl ye aj159 pro istedim 2 gün önce gümrükten geçerse haber ederim.27 euro 985 lira yapıyor gümrükten geçmez ki bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok vardı bu
manyetik klavye ne oluyor ?Temuya yeni klavye gelmiş manyetik klavye vergisiz 1033 TL
https://share.temu.com/7rmSjv3mnxA
Mıknatısla çalışıyormanyetik klavye ne oluyor ?
Biz denedik geçiyor.Bu zaten vardı ama şu nearlink neyin nesi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sanırım temunun gümrük ile anlaşması var çünkü temu zaten kendisi izin vermiyor gümrük tutarının üstündeki ürünlerin satılmasına. Eğer gümrükten geçmeseydi temunun kendisi satmazdı bence. 1040tl ye aj159 pro istedim 2 gün önce gümrükten geçerse haber ederim.
Zor ama neden olmasın.%60 klavye nedense hiç ilgimi çekmedi. Arkadaşlar aula f75 furyası gelir mi tekrardan sizce temuya?
Demekki temu ile gerçekten bir anlaşmaları var yada temu çakallık yapıyor.Biz denedik geçiyor.
Hocam mıknatısın bozulduğu sıcaklık 150 derece civarı, başka bir sorunu vardır.genel bir problem herhalde manyetikler böyle şikayet var sıcaklıkta mıklatısları heder oluyor diye biliyorum
mekanikten farkı ne Gecikmesi falan mı düşük ?Mıknatısla çalışıyor