ajazz öyle kablosuz gosterip kablolu oluyor açıklamayı okumak lazım bende ak992 aldım kablolu çıktıkablolumu bu anlayamadım pilsiz yazıyor ama resimde kablo yok
Hotswap ve kablosuz en azındanne alakası var bu klavye hall effect manyetik switch dareu ek871gtr dümdüz mekanik klavye
rapid trigger olan klavyelerde kablosuz olmuyor sömürüyor şarjı buda hotswaptır yuksek ihtimalHotswap ve kablosuz en azından
deymez gibi şimdi ucuz hall efectler onermıyorlarAkko mod 007b 7th anniversary siparişi verdim iptal edip alınır mı?
evet hotswap bir tık giriş seviye pcb rgb falan yok ama aldım ben ya çeşitlilik olsun diyerapid trigger olan klavyelerde kablosuz olmuyor sömürüyor şarjı buda hotswaptır yuksek ihtimal
1500 iyi fiyat deneme amaçlı alınırevet hotswap bir tık giriş seviye pcb rgb falan yok ama aldım ben ya çeşitlilik olsun diye
aula 900 TL'ye geliyordu ve dolu bir mekanik klavyeydi bu ortalama 1700 tl ve giriş seviye manyetik klavyeBenim yaptığım en büyük hata f75i almamaktı büyük pişmanlık duyuyorum haladaha umarım bu da öyle bi cihaz değildir
aynen bi deneyim dedim ama fun60 daha iyi tercih olabilir monsgeek 1850 TL'ye geliyordu lakin gümrükte kalma şansı vardı onun ben şansımı deneyip fun60 ultra tmr versiyonu aldım manyetiğinde üst teknolojisini kullanıyor1500 iyi fiyat deneme amaçlı alınır
sen satıyordun sanki bu modeliFirma namussuzluk yapmış. rgb ve farklı keycap model fotoğrafını koymuş ilgi çekmesi için ama rgb olmayan ve sade keycapli olanı yolluyor. Konuyu düzenle yanlışıkla alan olmasın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rgb ve farklı keycapli olan halini evet. Koleksiyon yapıyorum ama o ara aldığım fazla olanlarıda satmam gerekiyor farklı klavyeler dizdiğim için. Bazen oyun fuarlarından farklı türde şeyler alıyorum. Değişiyor yani.sen satıyordun sanki bu modeli