❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Vergi hariç 1000 TL limitiinden az olmayacak bir alışveriş yapiyorsunuz, tekrar 1000 tl kredi tanımlanıyor ve 72 saat içinde tekrar kullanabiliyorsunuz, kısacası siz sadece 600 TL vergi ödemesiyle normalde ederinin kimi zaman çok üzerinde ürünlere sahip olabiliyorsunuz
Hocam şeyi tam olarak anlamadım. Vergi hariç 1000TL limitini geçmelisin demişsiniz de o durumda gümrük sıkıntısı olmuyor mu? Malum vergi ile şu anda 1050TL gibi bir civarda alışveriş yapmaya izin veriliyor ya.

Herkese günaydın,
Gerek özelden mesaj atan gerekse de buradan yazılarıyla destekleyen ve uygulanışı hakkında merak ve sorularını eksik etmeyerek konuyla ilgili ayrı bir konu başlığı ve tanıtım videosu talep eden tüm forumdaşlara teşekkür ederim. Gelen tüm talep soru ve yorumlar karşısında gün içerisinde ayrı bir konu başlığı açarak konuyu yazınsal olarak paylaşacak ve sorularınıza eli8mdwn geldiğince yanıtlar vereceğim. Hatta bununla da kalmayacak bugün saat 15.00 sularında konuyu detaylı aktaran bir YouTube videosu çekip linkini sizlerle paylaşacağım,
İyi pazarlar :)

Hocam şeyi tam olarak anlamadım. Vergi hariç 1000TL limitini geçmelisin demişsiniz de o durumda gümrük sıkıntısı olmuyor mu? Malum vergi ile şu anda 1050TL gibi bir civarda alışveriş yapmaya izin veriliyor ya.
Ben bundan aldim https://app.temu.com/m/n8lqou5h682

Bi kac sey ekledim 1020₺ oldu ödeme adiminda 1600tl civari oldu ödedim ve 14 günde geldi.

Zaten temu 1050tl yi gecince aldirtmiyo sana

1600tl yerine 1000tl almanın yolunu buldum şu şekilde işliyor
o sayfadan aldığın şeylerde min alma tutarı yok ilk siparişinde 10 jeton hediye ve %4 aldığın ürünlerin jeton iadesini veriyor 2 tane ucuzundan ürün seçip 10 jetonu alıyoruz sonrasında ise 2.siparişine %8 jeton iadesi veriyor bununla beraber bütün ürünleri vergi dahil 1000tlye alabiliyorsunuz ki benimki 970tl tuttu ve kampanyadan da gelen 1000 krediyle beraber wincredit kullandığım 2 siparişim bedavaya hatta üzerinde 30 kredi koyarak geldi ki bunu basit bir matematik hesabıyla vergi dahil 800-850tlye getirip üzerine 150kredi arttırıp wincreditle beraber 1150tl krediye hiç para harcamayarak çıkartabilirsiniz 2.kere wincredit kampanyasına katılanlar için söylüyorum.

o sayfadan aldığın şeylerde min alma tutarı yok ilk siparişinde 10 jeton hediye ve %4 aldığın ürünlerin jeton iadesini veriyor 2 tane ucuzundan ürün seçip 10 jetonu alıyoruz sonrasında ise 2.siparişine %8 jeton iadesi veriyor bununla beraber bütün ürünleri vergi dahil 1000tlye alabiliyorsunuz ki benimki 970tl tuttu ve kampanyadan da gelen 1000 krediyle beraber wincredit kullandığım 2 siparişim bedavaya hatta üzerinde 30 kredi koyarak geldi ki bunu basit bir matematik hesabıyla vergi dahil 800-850tlye getirip üzerine 150kredi arttırıp wincreditle beraber 1150tl krediye hiç para harcamayarak çıkartabilirsiniz 2.kere wincredit kampanyasına katılanlar için söylüyorum.
Bu çok güzel oldu. Hiç 2. siparişe bırakmamıştım. Hep ilk siparişten 10 + %4 ile kotardım. İkinci siparişe %8 kesin geliyor mu?

2 gün önce bana 1000tl kredi vermişti. Bu gece baktım yine aynı promosyon karşıma geldi ve verdiği 1000tl kredi ile yine alışveriş yapıp 1000tl daha kredi hakkı kazandım. Valla bu hastalık gibi bir şey. İnsana sürekli alışveriş yaptırıyorlar :)).

Bana birde şu promosyon çıkıyor sürekli. Bu nasıl bir promosyon ? Önce 2000tl kredi diyor sonra ürünler arasında extra bonuslar gizli. Onları toplayınca 3.300TL kredi hediyeye kadar yükseliyor.

1740307915172.png

1740307944114.png
1740308111325.png

Hocam söylediğiniz mantığa katilmakbve zaman zaman uygulamakla birlikte her daim ise yaramadığını belirtmemde fayda var, ben de 2 3 kez o şekilde yani 2.sefer alışverişte de 600 TL vergi ödemeden alışveriş yaptigim oldu ama o durumda Temu bir süre sonra 1000 TL kredi kampanyasını hesabınıza tanımlamayı bırakıyor ya da uzun süreli erteleyebiliyor. Bu tecrübeyi edindiğim için her durumda genel geçer olmadığı için burada belirtmedim. Yani birkaç sefer evet ise yarıyor ama atıyorum 4 ya da 5.alisverisi de bedavaya getireyim dediğinizde wincredit diye arama yaptığınızda baya birkaç gün hatta hafta hesabınıza 1000 TL kredi kampanyasını tanimlamiyor, ek olarak belirtmek isterim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce bana 1000tl kredi vermişti. Bu gece baktım yine aynı promosyon karşıma geldi ve verdiği 1000tl kredi ile yine alışveriş yapıp 1000tl daha kredi hakkı kazandım. Valla bu hastalık gibi bir şey. İnsana sürekli alışveriş yaptırıyorlar :)).

Bana birde şu promosyon çıkıyor sürekli. Bu nasıl bir promosyon ? Önce 2000tl kredi diyor sonra ürünler arasında extra bonuslar gizli. Onları toplayınca 3.300TL kredi hediyeye kadar yükseliyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Ayrı bir konu başlığı ve detaylı aktarım video linkiyle yaklaşık 1 saat içinde sizlere paylaşım yapacağım hocam takipte kalın:)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
hocam kupon paketi yazısının sağına basarsanız neler verdiğini görebilirsiniz bu kampanyada 2500tlyi 10 veya 15 tane kupona bölüp veriyolardı o yüzden almak mantıklı gelmemişti 750tlye 200 tl 600tlye 100tl kupon gibi vs vs

Selamlar,
Konu başlığı aşağıdadır,
İyi forumlar...

Hocam bunu çok önce farketmiştim ama bence etik değil. Sistemin açığını kullanarak bedava ürün alıyorsunuz

Hocam bunu çok önce farketmiştim ama bence etik değil. Sistemin açığını kullanarak bedava ürün alıyorsunuz
Sistemde açık değildir bu kardeşim. Temu kendi isteyerek böyle bir promosyon veriyordur. Sistemde açıksa olsa ben iphone kullanıyorum ne yaptıysam ilk alışveriş indiriminden faydalanamadım.

Temu'nun ürünleri çok kalitesiz zaten. Plastik malzemelerin kalitesi, ürünlerde kullanılan piller vsvs. hepsi çok uyduruk malzeme. Bu verdiğimiz fiyatlar bile fazla bence.

Geri