D drakathx 80+ Silver Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2,666 Dahası Reaksiyon skoru 558 İsim Burak Çarşamba, 18:49 #14 mehmetknc6 yazmış: aldım geldi kütüphaneme ciddi ciddi. Kesin dolandırıcı dedim ama şaşırdım valla Devamı için tıklayın... Gift ya geri çekme ihtimali var
mehmetknc6 yazmış: aldım geldi kütüphaneme ciddi ciddi. Kesin dolandırıcı dedim ama şaşırdım valla Devamı için tıklayın... Gift ya geri çekme ihtimali var
mehmetknc6 80+ Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Mehmet Işkın Çarşamba, 19:22 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 drakathx yazmış: Gift ya geri çekme ihtimali var Devamı için tıklayın... 35 yorum var hepsini okudum ve hiç böyle bişeyle karşılaşan olmamış. Satıcı güvenli sanırım Mesaj otomatik birleştirildi: Çarşamba, 19:27 drakathx yazmış: Gift ya geri çekme ihtimali var Devamı için tıklayın... bu arada oyunu link üzerinden aldım ve şöyle bişey okudum: "Kinguin genelde satıcılara Steam hediye linki üzerinden oyun sattırıyor. Eğer böyle aldıysan, satıcı kendi hesabından çekemez"
drakathx yazmış: Gift ya geri çekme ihtimali var Devamı için tıklayın... 35 yorum var hepsini okudum ve hiç böyle bişeyle karşılaşan olmamış. Satıcı güvenli sanırım Mesaj otomatik birleştirildi: Çarşamba, 19:27 drakathx yazmış: Gift ya geri çekme ihtimali var Devamı için tıklayın... bu arada oyunu link üzerinden aldım ve şöyle bişey okudum: "Kinguin genelde satıcılara Steam hediye linki üzerinden oyun sattırıyor. Eğer böyle aldıysan, satıcı kendi hesabından çekemez"