virüs taramasından olabilir veya crack dosyasını atmadınız içine ondan olabilirMerhaba, bugün crack bir şekilde the last of us part 1 oyununu indirdim, kurulumu tamamladım ama oyuna girince steam_api64.dll bulunamadı hatasıyla karşılaştım. Bunu nasıl çözebilirim?
farklı bişey denedim steam_api64.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere attım ama bu seferde steam e yönlendirip lisansınız yok diyor bir bilginiz var mı?virüs taramasından olabilir veya crack dosyasını atmadınız içine ondan olabilir
hangi siteden indirdiniz oyunufarklı bişey denedim steam_api64.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere attım ama bu seferde steam e yönlendirip lisansınız yok diyor bir bilginiz var mı?
farklı bişey denedim steam_api64.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere attım ama bu seferde steam e yönlendirip lisansınız yok diyor bir bilginiz var mı?
çözdüm hocam sağolunhangi siteden indirdiniz oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurmayı bi deneyin![]()
update v1.1.3.0 - v1.1.3.1
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Nasıl cozdün hocam?çözd
çözdüm hocam sağolun
Knk bende fıtgırlden indirdim steam 64 dll dosyasını oyunun dosyasına attım bende de stam açılıyor çözemedim ne yapmak lazımreis oyunu korsan olarak indirdiğim sitede steam_api64.dll dosyasını da ayrı olarak paylaşmışlar ordan dosyayı indirip oyunun dosya konumunun içine attım
Knk geç baktım kusura bakma, steam 64 dll dosyasını oyuna attıysan açılması lazım, yanlış dosyayı atmış olabilir misin?Knk bende fıtgırlden indirdim steam 64 dll dosyasını oyunun dosyasına attım bende de stam açılıyor çözemedim ne yapmak lazım