Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Yokmu 1 kg'liği ya sabah kahvaltıda iyi gider
Yokmu 1 kg'liği ya sabah kahvaltıda iyi gider
Stok bitti galiba görünmüyor bende
tüh görmedim konuyu alırdımGÖNDERİCİ WB Teknoloji arkadaşlar buradan çakma ürün gelmez. Elime geçti şuan ama kullanmadım daha. WB yi biliyoruz o yüzden gerek yok sanırım denememe.
AZ önce bitmişti galiba.
tabi ürünü gönderirse. stoğu olmayıp bin tane reklamla indirimle önüne getirip bizi günlerce madur ettikten sonra wb technologies arap yarımadasından çıkmasın bence. ha bunlardan ürün alan vardır hayrını görsün. satıcının elinde ürün yok satış yapıp yarın elinde olacakmış gibi gösteren reklam yapıp bir dünya site üst sıralarda yer alan, teslim edemeyip paranı gasp eden hayali ticaret yapanlara pek göz yummuyorum uzun süredir.GÖNDERİCİ WB Teknoloji arkadaşlar buradan çakma ürün gelmez. Elime geçti şuan ama kullanmadım daha. WB yi biliyoruz o yüzden gerek yok sanırım denememe.
Çok iyide 26 gramı kim napacak ayrıca kurumaz mı? Ürün orjinal değildir bence.
Forumdaki ilk yorumun 1 sene önceki indirim konusuna yorum yapmak mı ?tabi ürünü gönderirse. stoğu olmayıp bin tane reklamla indirimle önüne getirip bizi günlerce madur ettikten sonra wb technologies arap yarımadasından çıkmasın bence. ha bunlardan ürün alan vardır hayrını görsün. satıcının elinde ürün yok satış yapıp yarın elinde olacakmış gibi gösteren reklam yapıp bir dünya site üst sıralarda yer alan, teslim edemeyip paranı gasp eden hayali ticaret yapanlara pek göz yummuyorum uzun süredir.
tabi ürünü gönderirse. stoğu olmayıp bin tane reklamla indirimle önüne getirip bizi günlerce madur ettikten sonra wb technologies arap yarımadasından çıkmasın bence. ha bunlardan ürün alan vardır hayrını görsün. satıcının elinde ürün yok satış yapıp yarın elinde olacakmış gibi gösteren reklam yapıp bir dünya site üst sıralarda yer alan, teslim edemeyip paranı gasp eden hayali ticaret yapanlara pek göz yummuyorum uzun süredir.
Konu tarihine bakmadan. Ayrıca ürün linkine tıklamadan fiyatın değiştiğini bile görmeden ayrıca ve ayrıca satıcı bile aynı değilken bunlara bakmayıp ezbere ürün gelmez ürün orjinal değildir gibi yorum yapıyorsunuz. Merakınız gerçekten buysa söyleyim ürünü kullandım neredeyse bitti. 1 senedir kullanıyorum hatta.Çok iyide 26 gramı kim napacak ayrıca kurumaz mı? Ürün orjinal değildir bence.
1 seneyi belirtmesen bu şubat sanmıştımForumdaki ilk yorumun 1 sene önceki indirim konusuna yorum yapmak mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu tarihine bakmadan. Ayrıca ürün linkine tıklamadan fiyatın değiştiğini bile görmeden ayrıca ve ayrıca satıcı bile aynı değilken bunlara bakmayıp ezbere ürün gelmez ürün orjinal değildir gibi yorum yapıyorsunuz. Merakınız gerçekten buysa söyleyim ürünü kullandım neredeyse bitti. 1 senedir kullanıyorum hatta.
1 sene uzun bir süre değil ayrıcaForumdaki ilk yorumun 1 sene önceki indirim konusuna yorum yapmak mı ?
aeronaut un ilk çıkışının çok eski olduğunu biliyorum hatta 8-9 senesi var belki daha fazladır emin olamadım, hala iyi performans verdiğini de bir çok testte izledim, tabi yeni üretim ise vs.... ama öyle bi yere geldik ki, kurumuş halde teslim aldım, thermal grizzly kryonautu üretim tarihine bile bakmadan yollamışlar filan. kryonaut ile aetronaut arasında kalmıştımForumdaki ilk yorumun 1 sene önceki indirim konusuna yorum yapmak mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu tarihine bakmadan. Ayrıca ürün linkine tıklamadan fiyatın değiştiğini bile görmeden ayrıca ve ayrıca satıcı bile aynı değilken bunlara bakmayıp ezbere ürün gelmez ürün orjinal değildir gibi yorum yapıyorsunuz. Merakınız gerçekten buysa söyleyim ürünü kullandım neredeyse bitti. 1 senedir kullanıyorum hatta.