Neler Yeni

🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26g 699 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,592
İsim
Oğuz Oğuz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Emir
ne ara bitti briader ya :D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
GÖNDERİCİ WB Teknoloji arkadaşlar buradan çakma ürün gelmez. Elime geçti şuan ama kullanmadım daha. WB yi biliyoruz o yüzden gerek yok sanırım denememe.

ConquerorXIV

80+ Gold
GÖNDERİCİ WB Teknoloji arkadaşlar buradan çakma ürün gelmez. Elime geçti şuan ama kullanmadım daha. WB yi biliyoruz o yüzden gerek yok sanırım denememe.
tüh görmedim konuyu alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah
Amazon her türlü mağduriyeti giderir bence alınır ama yetişemedim ben

astronomx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
shadowfunk
AZ önce bitmişti galiba.
tabi ürünü gönderirse. stoğu olmayıp bin tane reklamla indirimle önüne getirip bizi günlerce madur ettikten sonra wb technologies arap yarımadasından çıkmasın bence. ha bunlardan ürün alan vardır hayrını görsün. satıcının elinde ürün yok satış yapıp yarın elinde olacakmış gibi gösteren reklam yapıp bir dünya site üst sıralarda yer alan, teslim edemeyip paranı gasp eden hayali ticaret yapanlara pek göz yummuyorum uzun süredir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
tabi ürünü gönderirse. stoğu olmayıp bin tane reklamla indirimle önüne getirip bizi günlerce madur ettikten sonra wb technologies arap yarımadasından çıkmasın bence. ha bunlardan ürün alan vardır hayrını görsün. satıcının elinde ürün yok satış yapıp yarın elinde olacakmış gibi gösteren reklam yapıp bir dünya site üst sıralarda yer alan, teslim edemeyip paranı gasp eden hayali ticaret yapanlara pek göz yummuyorum uzun süredir.
Forumdaki ilk yorumun 1 sene önceki indirim konusuna yorum yapmak mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iyide 26 gramı kim napacak ayrıca kurumaz mı? Ürün orjinal değildir bence.
Konu tarihine bakmadan. Ayrıca ürün linkine tıklamadan fiyatın değiştiğini bile görmeden ayrıca ve ayrıca satıcı bile aynı değilken bunlara bakmayıp ezbere ürün gelmez ürün orjinal değildir gibi yorum yapıyorsunuz. Merakınız gerçekten buysa söyleyim ürünü kullandım neredeyse bitti. 1 senedir kullanıyorum hatta.

Owlore

80+ Bronze

Konu tarihine bakmadan. Ayrıca ürün linkine tıklamadan fiyatın değiştiğini bile görmeden ayrıca ve ayrıca satıcı bile aynı değilken bunlara bakmayıp ezbere ürün gelmez ürün orjinal değildir gibi yorum yapıyorsunuz. Merakınız gerçekten buysa söyleyim ürünü kullandım neredeyse bitti. 1 senedir kullanıyorum hatta.
1 seneyi belirtmesen bu şubat sanmıştım

astronomx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
shadowfunk
1 sene uzun bir süre değil ayrıca 😅. wb den madur edilen biri olup termal macun ararken bunu görünce bi tık tepem atmış olabilir. size değil tabi ki...

aeronaut un ilk çıkışının çok eski olduğunu biliyorum hatta 8-9 senesi var belki daha fazladır emin olamadım, hala iyi performans verdiğini de bir çok testte izledim, tabi yeni üretim ise vs.... ama öyle bi yere geldik ki, kurumuş halde teslim aldım, thermal grizzly kryonautu üretim tarihine bile bakmadan yollamışlar filan. kryonaut ile aetronaut arasında kalmıştım (y)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,605
Üyeler
168,960
Son üye
Bartzabel
Top Bottom