Yani kule tipi için iyi olmaz mı hocam?kule tipi sogutucuda kasa icine bol hava gerektigi icin sabit rpm daha cok cfm degerli fanlar daha dogru oluyor
örnegin suan kullandıgım fanlar 14.7 dba ses ile 50 cfm veriyor
süpermen olmaya gerek yok yada kulak ici kirlilikten dolu olup duymamak varBu fanın ses seviyesine sesli diyen arkadaşların Superman kulaklarına sahip olduğunu bilmiyordum.
yok olur olmaz demedim ama hem sessizlik her performans aranıyorsa o ürün bu ürün degil neticesinde tamam indirimde olsa suna 200 300 daha koyup sessizlikten ödün vermeden daha iyi fanlar alınabiliyorYani kule tipi için iyi olmaz mı hocam?
Örnek olarak link atabilir misiniz hocam?süpermen olmaya gerek yok yada kulak ici kirlilikten dolu olup duymamak var
teknik verileri ortada neticesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok olur olmaz demedim ama hem sessizlik her performans aranıyorsa o ürün bu ürün degil neticesinde tamam indirimde olsa suna 200 300 daha koyup sessizlikten ödün vermeden daha iyi fanlar alınabiliyor
Örnek olarak link atabilir misiniz hocam?
hangi fan onlar hocam link atın ya da model adı söyleyin değerlendirelimsüpermen olmaya gerek yok yada kulak ici kirlilikten dolu olup duymamak var
teknik verileri ortada neticesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok olur olmaz demedim ama hem sessizlik her performans aranıyorsa o ürün bu ürün degil neticesinde tamam indirimde olsa suna 200 300 daha koyup sessizlikten ödün vermeden daha iyi fanlar alınabiliyor
ARGB tercih ediyorsak pekibundan 2 tane almanız yeterliBe Quiet Shadow Wings 140mm Kasa Fanı 3Pin Siyah-BL086
Be Quiet Shadow Wings 140mm Kasa Fanı 3Pin Siyah-BL086 modelleri, fiyatları ve çeşitleri bilisimport.com'da Tıkla ve hemen satın al.www.bilisimport.com
aradaki farkı arkadaşlara ver alsınlar kralbundan 2 tane almanız yeterliBe Quiet Shadow Wings 140mm Kasa Fanı 3Pin Siyah-BL086
Be Quiet Shadow Wings 140mm Kasa Fanı 3Pin Siyah-BL086 modelleri, fiyatları ve çeşitleri bilisimport.com'da Tıkla ve hemen satın al.www.bilisimport.com
argbliler hakkında bilgim yokARGB tercih ediyorsak peki
dostum ben sizin icin dedim kendi malım degil neticesinde bir yemek parasına ömürlük malzemearadaki farkı arkadaşlara ver alsınlar kral
hangi yemek kral o 1bin tl küsurargbliler hakkında bilgim yok
dostum ben sizin icin dedim kendi malım degil neticesinde bir yemek parasına ömürlük malzeme
3 tanesi 600 tl , 2 tanesi 1k tl 400 tl fark var almısken birkere alınır diye düsünüyorumhangi yemek kral o 1bin tl küsur