Öneri TKL Klavye Önerir misiniz?

TheburuQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Bütçe
1000
Max 1.000 TL'ye mekanik, RGB(renk ayarı yapabildiğim), kaliteli switchi olan (bu konuda pek bilgim yok), Red veya daha sessiz switchli, Türkçe karakterli TKL klavye arıyorum.

@MuratTheFounderOfGariban Hocam seni de rahatsız ediyorum kusura bakma ama switch konusunda bilgin var diyebiliyorum. Müsait olduğunda yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Tkl olarak boyut ne düşündün boyutları fark eder mi %60-65-75

sessiz switchli demişsin
Sessiz switch demiş işte membran değil.

redden daha brown yellow ve black switch var bildiğim ama siyah switch'in basım hissiyatı diğerlerine göre daha sert olduğunu biliyorum. Genelde black switch'i pek görmüyorum yurt duşı ürünlerine bakılabilir ben çoğunlukla tkl'den ziyade mini %60 klavyelerde görüyordum. İnternetten seslerine bakabilirsiniz. Mesela yellow switch sound test:

Sessiz switch demiş işte membran değil.

redden daha brown yellow ve black switch var bildiğim ama siyah switch'in basım hissiyatı diğerlerine göre daha sert olduğunu biliyorum. Genelde black switch'i pek görmüyorum yurt duşı ürünlerine bakılabilir ben çoğunlukla tkl'den ziyade mini %60 klavyelerde görüyordum. İnternetten seslerine bakabilirsiniz. Mesela yellow switch sound test:
İllede Red switch'den daha sessiz olsun demiyorum. Red switch veya daha sessiz switchli olanı almayı düşünüyorum. Red switch de olabilir yani.

Bir şey sorucam. Bu tkl klavyelerin türkçe olanı yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri