Neler Yeni

TLOU 27,7GB Ram Kullanıyor :D?

açık alanda 12gb ram kullanımı şuan ama sıkıntılar olduğu doğru mesela su yansımalarında grafik hatası var görüntü bozuluyor

Ekran Görüntüsü (99).png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar büyük optimizasyon sıkıntıları olduğu doğru zamanla düzelecektir ama ben şimdi oynamak istiyorum diyen grafik kartı en az 10 gb, işlemcisi 5600 dengi veya üstü olması lazım aksi taktirde crash yiyebiliyorsunuz. paylaştığım ayarları deneyin olmazsa yazabilirsiniz yardımcı olurum

Son düzenleme:
açık alanda 12gb ram kullanımı şuan ama sıkıntılar olduğu doğru mesela su yansımalarında grafik hatası var görüntü bozuluyor

Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar büyük optimizasyon sıkıntıları olduğu doğru zamanla düzelecektir ama ben şimdi oynamak istiyorum diyen grafik kartı en az 10 gb, işlemcisi 5600 dengi veya üstü olması lazım aksi taktirde crash yiyebiliyorsunuz. paylaştığım ayarları deneyin olmazsa yazabilirsiniz yardımcı olurum
Benim kart 8gb ondan biraz fps gidiyor.

Benim kart 8gb ondan biraz fps gidiyor.
vram etkisi olan ayarları bulup düşürmek lazım 8gb'e kadar ama o zaman da grafik kalitesi düşebilir. siz de cpu kullanımı da %100 aniden crash yiyebilirsiniz

4 Cuguli RX 570 ile, 1234621932163 tane güncelleme sonra girerim herhalde :)

Emülatör ekleyerek yapmış adamlar. Oyunu baştan windows için yapacaklarına :D
bu arada emülatör optimizasyonu ile neredeyse aynı olduğu gibi koymuşlar yani hiç bir iş yapmadan para kazanmaya çalışıyorlar

Patch geldi güncelleyen var mı oyunu.

The Last of Us Part I v1.0.1.6 PC için Yama Notları​

The Last of Us Part I için yeni bir düzeltme yayında. Bu güncelleme belleği, performansı ve daha fazlasını iyileştiren düzeltmeleri ele alır.
  • Bellek gereksinimlerini azaltmak ve Bellek Yetersiz çökmelerini en aza indirmek için azaltılmış PSO önbellek boyutu
  • Geliştirici izleme amaçları için ek teşhis eklendi
  • Oynanış ve sinema sırasında performansı artırmak için artırılmış animasyon akış belleği
  • Oyun kaydetme dosyalarıyla ilgili önyükleme sırasında çökme sorunu düzeltildi
Bu Patch'den önce oyun yüklenme ekranında crash veriyordu. Muhtemelen 12 GB Ram'den dolayı. Şuan açılıyor sorun yok. Biraz oynayıp RX 570 performansını yazarım konuya :d

Siz RX 570 ekran kartı ile oynarsanız bu oyunu adamlar çözmüşlerdi tüm sorunu RX 570 4GB VRAM versiyonu hem de bekliyorum geri dönüşünüzü.

Patch geldi oyuna.
bu aralar oyunları bayagı saldım bi god of war ragnorok bulursam affetmem en iyis az daha beklemek

Siz RX 570 ekran kartı ile oynarsanız bu oyunu adamlar çözmüşlerdi tüm sorunu RX 570 4GB VRAM versiyonu hem de bekliyorum geri dönüşünüzü.
1680x1050 çözünürlükte, FSR Kalitede, en düşük ayarlarda 30-50 fps arası. Genel olarak 40-50.

Geri