Neler Yeni

🔥TOGG Sedan modeli CES 2022 Fuarında görüntülendi!

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3,777
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Teşekkür ederim kardeşim, Ancak elektrikli araç sevmiyorum. Benzinli olsaydı kesin alırdım. Zaten öyle inceleme tarzı şeylerde pek tecrübemde yok çok fazla diskle yerdim yapsaydım :) Daha tecrübeleri arkadaşlar sosyal medyada tanıtımını yapacaklardır benden kat kat iyi bir şekilde. Ben zaten ülke içinde satılmasına pek sıcak bakmıyorum. Şuan ülkenin Dışarı ihraç etmesi gerekiyor. İçeri ne kadar fazla döviz sokabilirsek ihracat ile okadar TL değer kazanabilir. Tarımda 1 numara olabilecek imkanımız varken hala pirinç patates mısır fındık muz gibi ürünleri ithal ettiğimizden dolayı TL her geçen gün değer kaybediyor.( Tabi sadece bunlardan dolayı değil farklı etkenlerde var ) Bari otomobil sektöründe ihraç edelim. Biraz ülke ekonomisi katkı olsun. Zaten Şuanda %51 milli üretim ile piyasaya çıkacak olan togg 3-5 yıl içinde %100 milli olacağını düşünüyorum eğer Yurt dışına Hedeflenenden fazla miktarda ihracat edebilirsek. 2025-2026 yıllarında Togg markası türkiyede içinde çok uygun fiyatlarda satılmaya başlanacaktır eminim. Düşünün %100 milli bir araç üretiyorsunuz. Ve 1 yıllık asgari ücrete sahip olabiliyorsunuz. Belki dolar 2-3 - 5 TL inmeyecek ancak kendi otomobilimizi asgari ücret ile çalışan insanlar binebilecek hale gelicez. İnşallah önümüze taş koymazlar Tarımdaki gibi olmaz sonumuz hayırlısı diyorum.
İnşallah hocam, çok güzel öngörüler de bulundunuz okurken bile mutlu oldum umarım birebir gerçekleşir tüm bu söyledikleriniz.
 
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
328
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Araba elektrikli ve güya Türkiye üretimi ama pili yurt dışı tasarımı desen çalıntı arabaya önden bakın peugout 508e ne kadar da benziyor bütün arabalardan tasarım çalınmış.
Şu an hangi arabanın eşi benzeri yok söyler misin? Birine benzemeyen bi marka söyle şuan zaten hepsi birbirine benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep bir çamur atma cabası TOGG %51 oranı ile yerli olarak geçiyor ve zaman geçtikçe bu yüzde daha da fazla yükselecek inşallah almanyadan amerikadan bahsediyorsunuz adamlar araba üretmeye 1900 lu senelerde başladılar mercedes 1926 da bmw 1916 da Türkiye ise yeni araç üretmeye başladı birden herşeyin yerli olmasını beklemeyin.
 
Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
5,494
En İyi Cevap
1
Alakası var veya yok içi için uzay mekiği gibi diyebilirim. Tabi araba güzel fakat fiyat ne olacak? Ulaşılabilir bir fiyat olsa bile yakıt konusu gene fazla olacak , hızlı şarz dolumları şuan da km başına 1 tl zamanla da artacaktır bu denklemde yakıt benzinli bir araba gibi olursa ne olacak güzel bir soru.
 
Katılım
13 Temmuz 2021
Mesajlar
119
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
Konum
?
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Araba çok elit duruyor usta. Bizim gibi şahincilere gitmez bu tür şeyler 😃
 

User1298

80+
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
181
En İyi Cevap
1
Edit: İnternet yavaştı yanlışlıkla mesajın aynısını 2 kez yollamış.
 

İceWolf

80+ Silver
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
3,001
Tipi orta, çok aşırı ferrari tipli falan değil, ama alınabilir bir tipi var. Emeği geçenlerin eline sağlık, ilk modeller için hiçde fena durmuyor. 10. 15. modellerde tecrübeyle birlikte çok daha iyi tasarımlar ortaya çakabilir.

İyi iyi burdaki bazı tipler: "Araba yok üretemiyecekler", "Araba çalıntı", Seçim çalışması, sadece resimleri var", "Arabayı duayla üretecekler, malezyadan sadece prototip satınalmışlar", "Bu yobazlar kim araba üretmek kim, tüm parçalar yabancıymış" gibi söylemlerden vazgeçmişler.

Ama 9 sayfa okuyunca gördükki yerine yeni söylemlere başlamışlar. Hazımsızlık çok zor, çok ıkınıyorlar.
 

-pSx

80+ Bronze
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
948
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
Yaş
24
Konum
Adana
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Umalım ki araç gerçekten seri üretime geçip satışa sunulsun. En azından hayal kurmakla kalmayıp, dünyaya daha fazla rezil olmamış oluruz.

Gelelim alınır mı sorusuna. Ben almam. Çıkacağı fiyat zaten minimum 500bin. C segment SUV'larla rekabet edeceği söylenmişti en uygun Duster Yeni 1.3 Prestige EDC: 449 bin TL zaten. Üstüne koyarım veya o fiyatlara daha bilindik araçlara binerim

Sen şimdi bu aracı Duster ile mi kıyasladın ve Duster gibi veyahut aynı ortalamada daha bilindik benzeri modellere binerim mi dedin, yoksa ben mi yanlış anladım, umarım yanlış anlamışımdır.

Anlamadıysam sıkıntı büyük, ama senin açından.
 

Besim Tibuk

80+ Gold
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
6,320
Kapı kolunun boyasını yapan usta ingiliz?
Neresi yerli aga binmem ben.
Diyenler gelmeden.
 

LineaTurco

80+ Gold
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
5,048
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,063
İsim
Zeki Müren
Mantıksız bir bakış açısı. Rolls Royce İngiliz malı ve halkın çoğu alamıyor adamlar yerli üretim bu ucuz olsun diyorlar mı? Zaten açıklamalara göre ucuz model daha sonradan çıkacakmış.
Rolls royce özel bir şirketin ürünü Togg ise devletin ürünü
1930larda Almanya'da ford kuruluyor yerel halkın ulaşabilmesi için o zaman alman halkı da fakir ve birikim yapmayı bilen herkes onu alabiliyor eğer devlet bir işe el atıyorda vatandaşların büyük çoğunluğu alabilmeli.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
983,578
Mesajlar
8,885,270
Üyeler
155,588
Son üye
tybyt65872
Top Bottom