Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Lynchwu

80+
Reaksiyon skoru
2
Uzun zamandır valorant oynuyorum ve valorant toxicler olmadığı sürece gayet başarılı ve güzel oyun. Ama bir yerden sonra hep aynı karakter hep aynı harita ben baya sıktı . R6 güzel görünüyor fakat verdiğim para ya değermi oyunun serverleri nasıl ve oyun diğer oyunlara göre zormu?

30 lirayken iyiydi bu para sanırım verilmez

Uzun zamandır valorant oynuyorum ve valorant toxicler olmadığı sürece gayet başarılı ve güzel oyun. Ama bir yerden sonra hep aynı karakter hep aynı harita ben baya sıktı . R6 güzel görünüyor fakat verdiğim para ya değermi oyunun serverleri nasıl ve oyun diğer oyunlara göre zormu?
R6'da ki 2k saati olan biri olarak anlatıyım;
Öncelikle oyun baya zor. Zordan kastım oynanış değil. Oyunda çok karakter var. Ve bazılarını oynamasan bile hepsini öğrenmen lazım. Map seçme olmadığı için yine bütün mapleri öğrenmelisin. Mesela caveira diye bir op var. Karakterin özelliği koşarken ayak sesi çıkarmaması. Yani genelde alt katlara pusar ve arkalar. Oyunu öğrenene kadar ona bol bol öleceksin.

R6'da ki 2k saati olan biri olarak anlatıyım;
Öncelikle oyun baya zor. Zordan kastım oynanış değil. Oyunda çok karakter var. Ve bazılarını oynamasan bile hepsini öğrenmen lazım. Map seçme olmadığı için yine bütün mapleri öğrenmelisin. Mesela caveira diye bir op var. Karakterin özelliği koşarken ayak sesi çıkarmaması. Yani genelde alt katlara pusar ve arkalar. Oyunu öğrenene kadar ona bol bol öleceksin.
Peki suncular iyi mi? valorantta frankfurt ta 40 - 45 ping alıyordum aynı değerleri alırmıyım.
30 lirayken iyiydi bu para sanırım verilmez
Parası önemli değil benim için oyundan zevk alsam yeterli.

Peki suncular iyi mi? valorantta frankfurt ta 40 - 45 ping alıyordum aynı değerleri alırmıyım.

45-70 arası ping değişiyor.

Valoda veya csde 10000 saatin olsa bile bu oyuna ilk başladığında çok kötü oynarsın. Çok taktiksel oyun. Ama bence çok kaliteli

Dostum 4 yıldır oynuyorum 1k saatim var ama sanki şuan ki fiyatıyla alınmaz geliyor kesinlikle valorant ve csgo dan daha kaliteli bir oyun olduğumu düşünüyorum ayrıca oyun kesinlikle zor sana şöyle söylim ben mesela bir odaya geçip 3 4 duvarı arkalıklı kırarak kontrol ediyorum ne bilim alt kata inip bombamı tavana atıp üst kattaki adamı geçerlen patlatıyorum kesinlikle çok zevkli bir oyun indirimde alırsan sevebilirsin kitlesi dereceli maçlarda çok toxic olmuyor çünkü tr serveri yok ve genel olarak hardcore oynanıyor

al ozaman, zor ama ona göre oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,872
Üyeler
189,174
Son üye
sgpds
Geri