Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

Sadece vrm'den dolayı am4 isim yapmis bir seriydi .

Şansızlık değil ilk çıktığından beri ram sorunları çözülmemiş neden önerelim ki ? Almayın aldırmayın .
Konuya amd bazlı bakmayalım tomahawk serisi intel platformda da kaslı bir seridir b850 kartlarda çoğu kroniklerin bu kartta da olması pekala ihtimaldir genelleme yapılmamasını savunuyorum giriş seviye a620 alıp sorun yaşamazsınız lakin gider rog serisi x870 yonga alır sorun yaşayabilirsiniz buda öyle bir şey ram seçme olaylarına hiç girmiyorum. Geçmişten günümüze anakartlar ram seçer. Şans faktörü bir köşeye atılmamalı

Beyler kendim b650 tomahawk kulanıyorum çok memunum kuzenimede topladım am5 msı pro modeliydi ondada bi sıkıntı yok şansızlık olabilir bu zamana kadar kaç milyon anakart satmışlardır bilmem sizce sorun olsa ortada msı diye bi marka kalmaz hem b650 tomahawk 7800 liraya kapmıştım mis

Sanırım benim bu 2. Tomahawk kartım. B650 var şuan. Dedikleri bips pili çıkarma dışında bi sıkıntınyaşamadım ki onuda iki dk araştırırsanız zaten kolay olduğunu görürsünüz.
Elinizdeki kart sıkıntı çıkardıysa bütün seriyi suçlamaya gerek yok evet ben olsam bir daha o seriyi tercih etmem belki. Ama şunu almayın çok kötü demeniz saçma.
Kul yapımı sonuçta hata olabilir. Her zaman herkes der teknoloji şans işidir. Anakartta genelde ilk tercihim msi olur eskiden beri öyle geldi öyle gider. Fiyatı uyarsa alırım.
Gereksiz kötülemeye gerek yok.
Şimdi ilerde bu konuyu görüp ne tartışmışlar bu kdr diye okumadan ön yargıda bulunacak insanlar. Olan oldu bile yazık yani

Sanırım benim bu 2. Tomahawk kartım. B650 var şuan. Dedikleri bips pili çıkarma dışında bi sıkıntınyaşamadım ki onuda iki dk araştırırsanız zaten kolay olduğunu görürsünüz.
Elinizdeki kart sıkıntı çıkardıysa bütün seriyi suçlamaya gerek yok evet ben olsam bir daha o seriyi tercih etmem belki. Ama şunu almayın çok kötü demeniz saçma.
Kul yapımı sonuçta hata olabilir. Her zaman herkes der teknoloji şans işidir. Anakartta genelde ilk tercihim msi olur eskiden beri öyle geldi öyle gider. Fiyatı uyarsa alırım.
Gereksiz kötülemeye gerek yok.
Şimdi ilerde bu konuyu görüp ne tartışmışlar bu kdr diye okumadan ön yargıda bulunacak insanlar. Olan oldu bile yazık yani
Şuanda öyle bir sorun var dostum gereksiz kötüleme değil reditte kendi forumunda bu sorunlar var şuan alınmaz ben öneriyorum alan kendi bilir

Intel tomahawk kullanıyorum, AMD tomahawk hakkında bende baya sorun duydum şahsen o riske gitmezdim bende

Lan ben
Vatana gittim 20 gün dediler

Vatan bilgisayar tamiri mümkün olmayan ekran kartını 20 gün beklettiği için istediğim ekran kartını indirimde alamamıştım. Aradan 10 sene geçti ama evlat acısı gibi oturduğu için unutamıyorum.

Vatan bilgisayar tamiri mümkün olmayan ekran kartını 20 gün beklettiği için istediğim ekran kartını indirimde alamamıştım. Aradan 10 sene geçti ama evlat acısı gibi oturduğu için unutamıyorum.
Hocam vatanda genel olarak çöp çok ucuza bulunursa belki alınır ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel tomahawk kullanıyorum, AMD tomahawk hakkında bende baya sorun duydum şahsen o riske gitmezdim bende
Hocam zor anlatmak evt msı intel tarafında dahah iyi

Son düzenleme:
Hocam anlamıyorlar veya anlatamıyorum
Msı kullanıcıları iste ne yapan . (Düzgün ürünlerini önerenler hariç)

anakart satmışlardır bilmem sizce sorun olsa ortada msı diye bi marka kalmaz hem
Biostar hayatta kalabiliyor ise msı da hayatta kalır 😃.

Konuya amd bazlı bakmayalım tomahawk serisi intel platformda da kaslı bir seridir b850 kartlarda çoğu kroniklerin bu kartta da olması pekala ihtimaldir genelleme yapılmamasını savunuyorum giriş seviye a620 alıp sorun yaşamazsınız lakin gider rog serisi x870 yonga alır sorun yaşayabilirsiniz buda öyle bir şey ram seçme olaylarına hiç girmiyorum. Geçmişten günümüze anakartlar ram seçer. Şans faktörü bir köşeye atılmamalı
Konu Tomahawk olunca Rog a göre sorun yaşama ihtimali epey yükseliyor. Rog dada sorun yaşanabilir rog da sorun yaşama ihtimali 10/2 ise tomahawkta 10/6.
Geçmişten günümüze anakartlar ram seçer.
Anakartlar ram seçer fakat anakart üreticisi ne kadar ram mikrokodu eklerse o kadar ram seçme okadar olasılığı düşer ve desteklenen ram model modülleri artar buda msı in anakartları üzerine düşmedigini gösterir . (Msı ram slot yanma Boot süresi falan v.s de var tek sorun biosda değil .)

Son düzenleme:
msi servisi çok hızlı bu arada sorun yaşarsan ver servise hemen tamir ederler. zaten çoğu ürün ya ilk iki yıl bozuluyor yada çok eskiyince. öyle 3 yılda bozulan ürün daha kötü garantisi bitmiş olacak elinde kalır ürün

tomahawklar garip bir şekilde amd tarafında b350 den beri sorunlu sürekli garip garip sorunlar yaşayanlar var

Zaten Asrock'un Dolu Dolu kartları Sunduğu Uygun Fiyata Rağmen Tercih etmeyip Msi Thowmak alanlar zaten ayrı bir kafadalar bence
Diyorum herşeye msı öneren var diye 😃. (Marka fanlığı yapmayıp doğru ürünü önerenler hariç)

Şahsen şuan msı ekran kartı psu kasadada 1 2 model dışında msı'in pek onerebilecegim bir ürünü yok . Ben msı ekran kartını kullanıyorum bu modeli gerçekten çok güzel çalışan bir kart ama ventus gibi bir leş kalitede seriside var . Kullandığım kart 2 senedir ısı ve hotspot değerlerinde hiç değişmedi herhalde 2 3 sene daha termal bakım istemeyecek muhtemelen.

(Msı kalitesiz ürünleri örnek verecek olursam m100a teneke bir kasa ventus serisi kaliteli ve serin çalıştığı söylenemez kart biraz yaş alsın fabrikasyon termal macunu bozuluyor. Psu ise msı xxx w bn serisi bir kaç modelinde iç devre kısmı kalitede resmen çin malı psulardan bir farkı yok .)

Msı tercih ederken direkt almak yerine kullanıcı yorumları daha önemli bunu Tr forumlarından değil yabancı forumlardan öğrenmek daha doğru olur .

Son düzenleme:
Diyorum herşeye msı öneren botlar var diye 😃. (Marka fanlığı yapmayıp doğru ürünü önerenler hariç)
bende msi b650 carbon wifi var sorun yaşamadım ama bu her modelinde sorun yaşanmayacağı anlamına gelmez varsa bir problem iade edip geçin başka bir model alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri