Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

kesin buna kartı tamir edip geri verirler bu iyice delirir jdskdkskkdkf

yok ya bu gidip bana ordan bir tomahawk sar paketle gardaş demiş almış eve gelmiş bozulmuş dsjkdkdkf
Ya abi harbi şans yok bende 4080s den 5080 e düşen gördünmü sen hiç

Zaten Asrock'un Dolu Doku kartları Sunduğu Uygun Fiyata Rağmen Tercih etmeyip Masi Thowmak alanlar zaten ayrı bir kafadalar bence
Aynı fiyat değil eski chipset daha dolu değil sadece sorunları az tomahawk tan sen bana 10 k ya b850 tomahawk dan daha iyi bir asrock bul kral

Merhabalar 2 gün önce b850 tomahawk aldım fakat flash biosdan dolayı bozulsu ve garantiye gönderdim ha derseniz olabilir şans bu forumda sadece 2 günde 3 tane daha aynı sorun ve ikisi b650 yani globalde araştırdığım kadarıylada böyle evet faz sayısı soğutma kalitesi iyi fakat ben 2 günlük ürün için 21 gün garanti beklicem zaman kaybı kısaca
Bios bozulması normal bir anakartta da olabilir güncellerken usb soket veya bellek bozuk ise muhtemelen yanlış atmıştır siz sadece iki üç kişinin bozduğu döneme denk gelmişsiniz yoksa tomahawk hala taş gibi

Bios bozulması normal bir anakartta da olabilir güncellerken usb soket veya bellek bozuk ise muhtemelen yanlış atmıştır siz sadece iki üç kişinin bozduğu döneme denk gelmişsiniz yoksa tomahawk hala taş gibi
Hocam dediğiniz doğru ama şuan alınmaz

Geri