Toplama mı yoksa hazır sistem mi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
20000.35000
Donanım arşivinin son attığı 20.000 TL'lik sistem önerisindeki bilgisayar bileşenlerini alıp ikinci el RX 7600 XT almak mantıklı mı, yoksa...
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/
Bu sistemi almak mantıklı mı ya da başka bir şeyler önerir misiniz? Şu an için direkt satın almam maddiyattan ötürü pek mümkün değil ama teker teker bileşenleri alıp toplamam daha mümkün. Bilgisayar performansından beklentim güncel ve çoğu oyunu akıcı ve güzel grafiklerde oynamak istiyorum, ileride çıkacak olan GTA 6 da dahil.

Bana kalırsa toplama. İstediğini parçaları seçebiliyorsun onda. Hazır sistemde ne varsa bir iki özelleştirme harici seçim yapamıyorsun.

Bana kalırsa toplama. İstediğini parçaları seçebiliyorsun onda. Hazır sistemde ne varsa bir iki özelleştirme harici seçim yapamıyorsun.
Doğru zaten ay ay o zaman ki durumuma göre bir parça ya da iki parça bileşen alarak yavaş yavaş toplamak istiyorum mâlum borçlardan ötürü taksitlede şuan almam zor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasım ayı indirimlerinde sistem düşürün zaten şu anda almayacaksınız.
İndirimde denk getirmek daha iyi olur fakat onun harici verebileceğiniz bir fikir var mı daha çok ekran kartı üzerinde kararsız kalıyorum bilgisayar bileşenleri hakkında da temel bilgilere sahibim o yüzden çok bilgili değilim maalesef

Doğru zaten ay ay o zaman ki durumuma göre bir parça ya da iki parça bileşen alarak yavaş yavaş toplamak istiyorum mâlum borçlardan ötürü taksitlede şuan almam zor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimde denk getirmek daha iyi olur fakat onun harici verebileceğiniz bir fikir var mı daha çok ekran kartı üzerinde kararsız kalıyorum bilgisayar bileşenleri hakkında da temel bilgilere sahibim o yüzden çok bilgili değilim maalesef

Yani en mantıklısı. İstediğin parçayı alırsın hem.

0 aldigin 1 gun sonra 2.el oluyor butcen yoksa gereksiz bir hareket 2.el al zaten omurluk parcalar

SSD Kingston NV3 olabilir, daha uygun fiyatlı. Bir de ekran kartı sanki 1-2 fazla verirsen 16GB 9060XT alınabiliyordu. Ona bir bakmak lazım.

Onun harici tam bütçe dostu güzel bir sistem olmuş.
Aa ben 16gb sanmıştım ekran kartını o öyle olacak zaten

Geri