Toprak Koç Bulundu??

Tam olarak bulundu diyemeyiz ancak en azından o kadar anonim bir kişi olmadığını söyleyebiliriz bence :)
Evet o yüzden ? işareti koydum fakat üstteki arkadaşın aldığı sse bakarsak doğru gibi ayrıca konumunu değiştirmesi vs

Toprak koç toprak hocamızmış işte bir fark yok.

toprak koç buarada sizle iyi alay etti adam kendi akrabasını nıye koysun bunlar ısımsız grup arkadaşlar sizin ne yaptıgınızı 2 3 adım oncesınde bılen hackerlar eğer adam boyle bu videodaki gibi yapsaydı anonım bır kışi toprak koç bunlar bir grup eğer o fotolar ve o isim bide direk basardı polis felan bunlar baya profesyonelhacker dır.

toprak koç buarada sizle iyi alay etti adam kendi akrabasını nıye koysun bunlar ısımsız grup arkadaşlar sizin ne yaptıgınızı 2 3 adım oncesınde bılen hackerlar eğer adam boyle bu videodaki gibi yapsaydı anonım bır kışi toprak koç bunlar bir grup eğer o fotolar ve o isim bide direk basardı polis felan bunlar baya profesyonelhacker dır.
Reis çevirisini de atar mısın ?

La oğlum ben de heyecanlı heyecanlı izliyorum. Deminden şimdiye gelmiş gibi oldum. Zaten Toprak Koç'u Toprak Koç sanıyorduk ya?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,469
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri