Adolf Hitler
80+ Bronze
Ye0
Scania S730Şimdiden teşekkürler
Scania S730Şimdiden teşekkürler
Son düzenleme:
İt olursun mu hiç güleceğim yoktuYeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
İzin veriyorlar yanlış anlaşılmasın, sıkıntı (sorun yokİt olursun mu hiç güleceğim yoktu
Hocam sen neden aldın ki bilgisayar? GTA V bile oynamana izin vermiyorlarsa, yapabileceğin bir şey yok maalesef.Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
Oyun oynamak istiyorum, ne yapabilirim ??Yasal bile değil.
Ailenin ilk önce düşüncesini kırmalısınOyun oynamak istiyorum, ne yapabilirim ??
Kapitalizm işte ya satın alacaksın ya da oynamayacaksın.Oyun oynamak istiyorum, ne yapabilirim ??
Nasıl yani ??Ailenin ilk önce düşüncesini kırmalısın
Gta5 oynarsan "it" olursun düşüncesi saçma bir bakış açısı ilk önce onu düzeltmen gerekiyorNasıl yani ??