Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Adolf Hitler

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Ye0
Scania S730Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
İt olursun mu hiç güleceğim yoktu

Son düzenleme:
Virüs varsa sıkıntı çıkarabilir,İndirmedim hiç ama arkadaşım bi kere indirmişti oyun çok kasıyordu.

hayır yavaşlatmaz zararlı olup olmaması inidireceğn şeyin virüslü olup olmamasıyla alakalı

Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
Hocam sen neden aldın ki bilgisayar? GTA V bile oynamana izin vermiyorlarsa, yapabileceğin bir şey yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,690
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri