Neler Yeni

TP-LINK modem kalitelimidir ?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Beyler bu modemi sipariş verdim sizce nasıl siz olsanız tercih edermiydiniz nide tp lınk markası modem kounusunda iyi midir??

Tp link modem konusunda iyi fakat bu modem o kadar parayı hak ediyor mu fazla bakmadım fakat işinizi gören özellikler varsa iş yapar.

Beyler bu modemi sipariş verdim sizce nasıl siz olsanız tercih edermiydiniz nide tp lınk markası modem kounusunda iyi midir??

Modemler hakkında bilgi sahibi değilim fakat keşke almadan önce forumdakilere danış saydın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

eğer gerçekten 460tlye aldıysan o paraya pek değil bence.
normalde 400tlye bulunabiliyor. ayrıca buna 460tl vermek yerine üzerine az daha koyup keenetic extra dsl almak daha mantıklı olurdu.
ama olsun güzel modem. tp link iss modemleri dışında iyi bir firmadır severiz.
bize hayırlı olsun demek düşer.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tp link modem konusunda iyi fakat bu modem o kadar parayı hak ediyor mu fazla bakmadım fakat işinizi gören özellikler varsa iş yapar.
eğer gerçekten 460tlye aldıysan o paraya pek değil bence.
normalde 400tlye bulunabiliyor. ayrıca buna 460tl vermek yerine üzerine az daha koyup keenetic extra dsl almak daha mantıklı olurdu.
ama olsun güzel modem. tp link iss modemleri dışında iyi bir firmadır severiz.
bize hayırlı olsun demek düşer.
aslında o kadar para vermeyecektim 280 tl lik modellerde işimi görürdü fakat bizim yan sokağa fiber altyapısı döşediler birkaç ay sonra bizede fiber gelicekmiş oyüzden bu modeli tercih ettim fiberide desteklediği için yorumlarınız için teşekkür ederim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
aslında o kadar para vermeyecektim 280 TL lik modellerde işimi görürdü fakat bizim yan sokağa fiber altyapısı döşediler birkaç ay sonra bizede fiber gelicekmiş oyüzden bu modeli tercih ettim fiberide desteklediği için yorumlarınız için teşekkür ederim
Fiber için firmalar modem veriyor zaten keşke boşuna vermeseydin ama sağlık olsun güle güle kullan.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, TP-Link markası modem konusunda iyidir. Fakat bu model hakkında bir fikrim yok.
Modemler hakkında bilgi sahibi değilim fakat keşke almadan önce forumdakilere danış saydın
aslında o kadar para vermeyecektim 280 TL lik modellerde işimi görürdü fakat bizim yan sokağa fiber altyapısı döşediler birkaç ay sonra bizede fiber gelicekmiş oyüzden bu modeli tercih ettim fiberide desteklediği için yorumlarınız için teşekkür ederim
geçen hafta yan sokağa fiber altyapı döşediler bizim bina yeni 3 senelik babamlar yaptı zaten binayı bina kabloları fiberi destekliyor sizce ne zaman bize fiber bağlanır ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
geçen hafta yan sokağa fiber altyapı döşediler bizim bina yeni 3 senelik babamlar yaptı zaten binayı bina kabloları fiberi destekliyor sizce ne zaman bize fiber bağlanır ?
Yoğunluğa göre değişkenlik gösterir siz arada dürtün firmayı kısa sürede gelirler,umarım.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Fiber için firmalar modem veriyor zaten keşke boşuna vermeseydin ama sağlık olsun güle güle kullan.
verdiklerini bilmiyodum büyük ihtimal onlarda parayla verir zaten ayrıca 6 senelik modemim çok ısınıyordu ve günde rahat 20 30 kere kapatıyordu kendini almak zorundaydım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
verdiklerini bilmiyodum büyük ihtimal onlarda parayla verir zaten ayrıca 6 senelik modemim çok ısınıyordu ve günde rahat 20 30 kere kapatıyordu kendini almak zorundaydım
Konuya net hakim değilim fakat +para almıyorlar diye biliyorum eğer @alpolojix doğrularsa böyle ise bence iade et.
Ama + para alıyorlarsa iade etme.
Eski modemin kötüdür doğrudur.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Konuya net hakim değilim fakat +para almıyorlar diye biliyorum eğer @alpolojix doğrularsa böyle ise bence iade et.
Ama + para alıyorlarsa iade etme.
Eski modemin kötüdür doğrudur.
firma tt ise alırlar bence.
ama yeni verdikleri fiber siyah modem bundan çok daha iyi.
o yüzden aylık 6tl verip o modemi kullanabilir.
ama lazımsa böyle fiber destekli bir modem almış onu da kullanabilir fark etmez bence.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
firma tt ise alırlar bence.
ama yeni verdikleri fiber siyah modem bundan çok daha iyi.
o yüzden aylık 6tl verip o modemi kullanabilir.
ama lazımsa böyle fiber destekli bir modem almış onu da kullanabilir fark etmez bence.
Ya mesela Turkcell vdsl paketinde ister modem olsun olmasın o parayı alıyor o öyle ise boşuna modem almasına gerek yok.Bence onu öğrenip ona göre iade etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom