Tray vs kutulu işlemci farkı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
978
arkadaşlar işlemci alacağım kutulu ve tray arasında 700tl civarı fark var. ne farkediyor? fan çıkıyorsa içinden zaten lazım değil soğutamaz stok fan sıvı soğutma alacağım.

frost commander ile oyunda 60 derece yazmışlar bende id cooling tek fanlı kule tipi var acaba oyunlarda 70 derecede tutarmı? yoksa sıvı soğutmamı alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

allah allah böyle bir şey varsa kutulu alırım abi 3bin liralık işlemci değil sonuçta iyice araştırayım en iyisi
Şuan tam detaylı bilmiyorum ama 2-3 sene önce bende bu tray ve kutulu arasındaki farkı arastiriyordum ve galiba bu nedenlerden dolayı o kutusuz işlemciler midemi bulandırdı. Ha fana gerek yok deme bir süre idare eder sonra sıvı soğutmaya geçebilirsin yani bir süre idare eder en azından

Şuan tam detaylı bilmiyorum ama 2-3 sene önce bende bu tray ve kutulu arasındaki farkı arastiriyordum ve galiba bu nedenlerden dolayı o kutusuz işlemciler midemi bulandırdı. Ha fana gerek yok deme bir süre idare eder sonra sıvı soğutmaya geçebilirsin yani bir süre idare eder en azından
Öyle yaparım herhalde tüm paraya işlemci alacağım duruma bağlı 2 sini birde sipariş edebilirim

Geri