- En İyi Cevap
- 11
Dahası
STEAM CÜZDAN KODLARI BUTİĞİNDE GEÇERLİ DEĞİLDİR DİYOR.
Hayır alınıyor 20 tl altındaki her şey alınıyor dostlar steam cüzdan kodları alınmıyor adamlar düşünmüş.Başka bir şey de alınmıyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece indirim kodu yazın diyor.
Fazla değilki ben 1 tl attım yinede olmadı.Seçilmiyor. Arkadaşlar ödeme kısmında seçenek ama 20 liradan fazla olan ürünlerde KULLANAMAZSINIZ. Bakiye olarak geçiyor indirim değil.
öldürün beniBaşka bir şey de alınmıyor ki
Sadece indirim kodu yazın diyor.
düşünsünler bende paraayla alırımHayır alınıyor 20 TL altındaki her şey alınıyor dostlar steam cüzdan kodları alınmıyor adamlar düşünmüş.
parayla neden alıyosun ki steam'den direkt yatırsanaöldürün beni
düşünsünler bende paraayla alırım
hayır daha yeni iki hesaptan alışveriş yaptım 20 tlaltı kabul ediyorArkadaşlar fixlenmiş boş yere uğraşmayın olmuyor her yere kapatmışlar.
İlk olduğu zaman ben 20 hesaptan 400tllik steam kodu aldım sonra kapattılar şansınıza küsün.
Evet aksam babam gelsin 4 yapcam3 farklı numara mı?
Sepete ekledikten sonra bakiye kısmı çıkmıyor nasıl yapcazhayır daha yeni iki hesaptan alışveriş yaptım 20 tlaltı kabul ediyor
Kargo parası ile 20 geçiyor sen ne aldın link atsana biArkadaşlar bakiyenin çıkması için 20 TL altında ürün seçmelisiniz, Steam, RP kodu gibi şeylerde olmuyor. Şimdi poster satın aldım. Kart bilgisinin üstünde bakiye çıkıyor tıklayıp seçebiliyorsunuz.
Kargo parası ile 20 geçiyor sen ne aldın link atsana bi
bana neden kargo parası eklıyor kendi otomatik 10 tl ekliyor 24 oluyorMarple
Marple's Lort Of The Rings AhÅap Rustik Poster 20x30 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Siparişim onaylandı benim şimdi.