Ben nasıl ban yedim şipariş ettiğim hesapta bir şey yok. Hiç bir şey almadığım hesapta trendyol atıyor uygulamadanban yedin galiba sende bize de oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece iade olucaksa olsun paramı versinler bari
güzel kulaklık arkadaşımda var bende aldım kargoda şuan verilebilirgamenote h2002p alınır mı 550liraya beyler
Maşallah1tb m2 512gb m2 ve xiaomi buds3 kulaklığım geldi msi gm41 mouse da dağıtımda
Ban degıl. Twitterda cok sıkayet var. Uygulama cokmus galiba. Bircok kısı gıremıyor ve trendyolda ekıplerımız ılgılenıyor konuyla yazmıs. Banlık olsa bunu yapanlar gıderdı ama yapmayanlarda gıremıyor suan. gıren de vardır elbet ama sıkıntı var bellı sıstemdeBen nasıl ban yedim şipariş ettiğim hesapta bir şey yok. Hiç bir şey almadığım hesapta trendyol atıyor uygulamadan
vpn emülatör vs gibi işlerle hiç uğraşmamış adam zor yapıyor dediğin gibi herkes yapamıyorTrendyol bilerek engellemiyor, bu işten zararı yok en fazla kardan zarar yazar. Dünyanın parasını kazanıyor bu tarz pazaryerleri. Yapılan reklam bile yeter onlara. Zaten bu kadar engelden sonra becerebilecek kişi sayısı bir elini parmağını geçmez.
Ban yemedik bence, pcden girebiliyorum hesabıma ama uygulamadan giremiyorumBan degıl. Twitterda cok sıkayet var. Uygulama cokmus galiba. Bircok kısı gıremıyor ve trendyolda ekıplerımız ılgılenıyor konuyla yazmıs. Banlık olsa bunu yapanlar gıderdı ama yapmayanlarda gıremıyor suan. gıren de vardır elbet ama sıkıntı var bellı sıstemde
ne aldın hocamkargoya verildi benim
işlemci soğutucune aldın hocam