❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ban yemedik bence, pcden girebiliyorum hesabıma ama uygulamadan giremiyorum
Uygulamada genel bır sorun oldugunu zaten trendyol twitterdan ekıplerımız konuyla ılgılenıyor dıye yazarak kabul etti. Sorun cozulur max ıade olur parnıızı alırsınız. ban vs atılmaz. Atsa da zaten trenyolda indiirm dısı bırsey alınmaz

Super40 kodunu kullanmak için yeni hesap açmıştım Yeni hesap ile 200TL ekstra indirim verdiği için açmıştım. Kargoya verildi siparişim o hesapta atmıyor. Eski hesabımda atıyor sadece @ZodiacArs01

Son düzenleme:
Benden bu kadar arkadaşlar Xiaomi 2. alan da denedim direk iptal oldu başka bi emülatörden denedim aynı şekilde anında iptal oluyor idarelik bi hoparlör alayım dedim aldırtmadılar! Bu iptal işi kategoriden kategoriye değişiyor olabilir
Bence de. Ben aldım kargoya verıldi. Gordugum kadarıylada bırden fazla almaya calısanların ıptal oluyor gıbı.

8000 bine amazondan alamadığım msi g321q monitörü 8500 e alarak teselli bulmuş oldum. Sabah iptal olmuştu, başka telefon, başka isim adres ve aynı kredi kartıyla işlem tamam. 2 saat önce vermiştim siparişi, bilerek akşamüstü verdim. Dedim 2 saat yakalayamazlarsa, mesai bitiminde verirler kargoya diye. Bir de hep kullandığım parfümü 760tl yerine 330 tl'ye almıştım dün, başka ben tamamım.

8000 bine amazondan alamadığım msi g321q monitörü 8500 e alarak teselli bulmuş oldum. Sabah iptal olmuştu, başka telefon, başka isim adres ve aynı kredi kartıyla işlem tamam. 2 saat önce vermiştim siparişi, bilerek akşamüstü verdim. Dedim 2 saat yakalayamazlarsa, mesai bitiminde verirler kargoya diye. Bir de hep kullandığım parfümü 760tl yerine 330 TL'ye almıştım dün, başka ben tamamım.
Monitör kargoya verildi mi şimdi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,043
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535