Aykutcnr51
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Yokmu güzel bi klavye alan yav 
nerde hocamO ekrandan bir geri gel üstten Türkiye'yi seç.
1-) Farklı telefon, farklı kullanıcı ve aynı kredi kartından deneyince sepet tutarı değişti deyip onay vermedi, daha önce denemediğim farklı kredi kartıyla 2. siparişi geçebildim.1 telefondan alabildim diğer 5 telefonda olmadı birden fazla yapanlar nasıl yaptı
https://www.trendyol.com/e-yooso/z-...h-p-774601668?boutiqueId=61&merchantId=866948 ben bunu aldım valla rgb değil ama olsunYokmu güzel bi klavye alan yav![]()
Biraz daha üste gitmiyor mu?nerde hocam
hocam farklı telefon farklı kullanıcı ve vpn ile denedim kupon uygulamadı ödemeye geçemedim1-) Farklı telefon, farklı kullanıcı ve aynı kredi kartından deneyince sepet tutarı değişti deyip onay vermedi, daha önce denemediğim farklı kredi kartıyla 2. siparişi geçebildim.
Yardımcı olur mu bilmem ama farklı kk belki çözüm olabilir.
Belki modem resetleme de yardımcı olabilir
Sendedemi iptal oldu? Olduysa kupon geldim tekrar?Ben iptal edileni tekrar sipariş ettim öyle kargoya verildi. Satıcıyı da sıkıştırdım biraz. Satıcı akşam 5'te filan kargoyu veriyorsa işin biraz zor, erken kargoya veren bulmak lazım.
yok profil kısmından tr yapıp aldım ama bu seferde fiyat 63den 93e çıktı yine de aldım her türlü ucuz iptal olmaz umarım.Biraz daha üste gitmiyor mu?
Trendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal ederCidden Trendyolun dava açma ihtimal var mı
ey trendyolTrendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder