Mithrander
80+
- Reaksiyon skoru
- 147
ne yapabilir kardeş böyle konuşuyon milleti tedirgin ediyon boş yereTrendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder
ne yapabilir kardeş böyle konuşuyon milleti tedirgin ediyon boş yereTrendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder
amayzing al gitsin330 liraya 480gb sata ssd alınır mı?
kardeş boş yapmaya mı geldin buraya? azerbaycan türkü kardeşlerimize olan kampanyayı açık ile bizde kullanıyoruz ne var bunda? 10 hesaptan sipariş verdiğine eminim, uzaklaş burdanTrendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder
Ne alaka birader ? Adamlar amazonlarda taklalar atarak indirimlerle ürünler sipariş ediyor biz azerbaycan üzerinden indirimle ürün aldık diye toplasan 25 dolar etmeyecek indirim için aylar sürecek davaları mı açacaklar ? Marka için güzel mi olur sence bu durum ?Trendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder
Trendyol firmasını tanıyan biri olarak söylüyorum bunu. Ben pas geçtim bu indirimi valla, herkes kendi riskini alsınne yapabilir kardeş böyle konuşuyon milleti tedirgin ediyon boş yere
Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.Sendedemi iptal oldu? Olduysa kupon geldim tekrar?
Hayırlı olsun.yok profil kısmından tr yapıp aldım ama bu seferde fiyat 63den 93e çıktı yine de aldım her türlü ucuz iptal olmaz umarım.
Adamlar tüketici hakem heyetinin kararlarını beğenmeyip kişiye dava açıyor uğraştırmak içinNe alaka birader ? Adamlar amazonlarda taklalar atarak indirimlerle ürünler sipariş ediyor biz azerbaycan üzerinden indirimle ürün aldık diye toplasan 25 dolar etmeyecek indirim için aylar sürecek davaları mı açacaklar ? Marka için güzel mi olur sence bu durum ?
senin de kralHayırlı olsun.