❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yanlış olduğunu düşünenler, kul hakkı diyenler ve trendyolun dava açacağını sananlar neden hala bu konuda

Trendyol bu işin peşini bırakmaz aklı olan iptal eder
Ne alaka birader ? Adamlar amazonlarda taklalar atarak indirimlerle ürünler sipariş ediyor biz azerbaycan üzerinden indirimle ürün aldık diye toplasan 25 dolar etmeyecek indirim için aylar sürecek davaları mı açacaklar ? Marka için güzel mi olur sence bu durum ?

Sendedemi iptal oldu? Olduysa kupon geldim tekrar?
Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
1699349565317.png
WhatsApp Image 2023-11-07 at 12.32.41.jpeg

Ne alaka birader ? Adamlar amazonlarda taklalar atarak indirimlerle ürünler sipariş ediyor biz azerbaycan üzerinden indirimle ürün aldık diye toplasan 25 dolar etmeyecek indirim için aylar sürecek davaları mı açacaklar ? Marka için güzel mi olur sence bu durum ?
Adamlar tüketici hakem heyetinin kararlarını beğenmeyip kişiye dava açıyor uğraştırmak için :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,040
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri