❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aga hazırlanıyora geçti direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alırsın o zmn
Minimum 1.2 saat içinde kargoya verilmesi gerek yoksa Trendyol iptal ediyor. kargoya verildikten sonra bile iptal oluyo ama şans gece satıcı kargoya vermiycegine göre iptal olma şansı büyük

Minimum 1.2 saat içinde kargoya verilmesi gerek yoksa Trendyol iptal ediyor. kargoya verildikten sonra bile iptal oluyo ama şans gece satıcı kargoya vermiycegine göre iptal olma şansı büyük
tüh ya bi ufak sevincim vardı montu ucuza getirdik diye oda kırıldı şimdi .d

tüh ya bi ufak sevincim vardı montu ucuza getirdik diye oda kırıldı şimdi .d
Belkide gelir bence şans işi birazda alan çok kişi var ama dün alsak daha iyiydi şuan fixlenmiş fark edilmiş olabilir ben dün alamadım daha konu ilk açıldığından gördüm karta para yoktu aga

Keşke bugün öğlen satıcıya yazıp ona göre alsaydın gün içinde kargolayan satıcı bulup
ya bende ets mpde geziyodum chate yazdılar o zmn anladım sonra biraz arşatırdım mont fln para içinde babamı bekledim fln saat 9a dayandı

Bende şişme mont almıştım aynı senin gibi direk iptal oldu bu arada
hangi marka hocam riski belki farklıdır (umutlandırıyom kendimi .d)

Belkide gelir bence şans işi birazda alan çok kişi var ama dün alsak daha iyiydi şuan fixlenmiş fark edilmiş olabilir ben dün alamadım daha konu ilk açıldığından gördüm karta para yoktu aga
Dediğin gibi şans işi dün ben sipariş verdim 4.5 kez hepsi iptal oldu

kartı girdim ödemeye tıklasam sipariş oluşacak dostum durduk yere etmeye gerek yok şuan iptal olucağı kesin. yarın hala ödeme ekranına gelebilirsem satın alır denerim şansımı
Bende de aynı şekildeydi. Sipariş verilmiyor indirim ve kod Azerbeycan içindir vs. diyor. Sipariş vere bas anlarsın.

ulan milletin kargolar kapısının önünden alınmış benimki daha şubeye gelemedi iptal olmasın tüm siparişler ya

ya bende ets mpde geziyodum chate yazdılar o zmn anladım sonra biraz arşatırdım mont fln para içinde babamı bekledim fln saat 9a dayandı

hangi marka hocam riski belki farklıdır (umutlandırıyom kendimi .d)
1699473361122.png

bu ney la gardaş asşfgjklasklfgjlasjfglşaslşfga

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye