yok mng ve aras hiç iptal yemedi benim 7 kasımda aldığım aras ve mng'de şuanda dağıtımda iptal yiyeceğini düşünmüyorum. Yurt içi, ptt ve trendyol exp yediaras kargo iptal olan var mı? veya iptal olduğunu gören
Aras ile verdiğim siparişler geldi bitek. Ama o da iptal olabilir.Trendyol Express ile gelen ürünler otomatik olarak iade edilmiş. İade edilince para iadesi otomatik yapılır dimi?
Bide aras kargo ile gönderilenlerde iade durumu olur mu?
Hiç bişey olmazArkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler
Tek suçu dil değiştirmekmiş...Arkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler
aynen şafak operasyonuna gelirler hatta sabah 5'deArkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler
Hocam teziniz doğru olabilir aras ve mng ye telden ulaşmak imkansız gibi bir şey o yüzden iptal olmayabiliryok mng ve aras hiç iptal yemedi benim 7 kasımda aldığım aras ve mng'de şuanda dağıtımda iptal yiyeceğini düşünmüyorum. Yurt içi, ptt ve trendyol exp yedi
Aynen öyle en dandik kargolardan 2'si oldukları için eğer trendyol iptal talep etse bile 1 hafta sonra falan farkederlerHocam teziniz doğru olabilir aras ve mng ye telden ulaşmak imkansız gibi bir şey o yüzden iptal olmayabilir
Olm. Gerçekten kafayı yediniz.Arkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler