-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 706
ben olsam boş paketleri verirdimBen dün soslu fıstık, kaju falan aldım.Film izlerken yarısını yedim. İadeye gelirlerse napcam yarısı yeniği alırlar mı
ben olsam boş paketleri verirdimBen dün soslu fıstık, kaju falan aldım.Film izlerken yarısını yedim. İadeye gelirlerse napcam yarısı yeniği alırlar mı
Ben dün soslu fıstık, kaju falan aldım.Film izlerken yarısını yedim. İadeye gelirlerse napcam yarısı yeniği alırlar mı
Artık zor kanka çözmüşlerdir dün sonduKodu kullanamıyor muyuz hala yoksa artık çözdüler mi sorunu?
Kodu sadece Azerbaycan'lı isen kullanabiliyorsun azeri kimlik no ve tel istiyor.Kodu kullanamıyor muyuz hala yoksa artık çözdüler mi sorunu?
oha fiyata bak. Ben bunu 3 4ay once 500-700 arası bırseye almıstım.Psum patladı psuya çok ihtiyacım vardı fsp psu aldım Gamersarena satıcısından 1.319 TL'ye dağıtıma çıksa gelir mi çok ihtiyacım var Alıntıyı görüntüle
sistemde teslim edildi yazıyor mu? ss atsana bı trendyol sıparıs kısmından
hocam indirimli hali birde sen ucuza almışın valla ekonomiye bak şuan sıfırı 2 bin tloha fiyata bak. Ben bunu 3 4ay once 500-700 arası bırseye almıstım.
Valla yurtiçi benim ki dağıtımdan döndüPsum patladı psuya çok ihtiyacım vardı fsp psu aldım Gamersarena satıcısından 1.319 TL'ye dağıtıma çıksa gelir mi çok ihtiyacım var Alıntıyı görüntüle