hayırlı olsun, monitör koluyla pci-e usb port aldım bende hazırda bekliyorum geldiği gibi montajı yapcamAz önce teslim aldım. 980 pro sdd. Hemen windows kurayımda kullandım diyeyim
Monitör kolunu geçen sene amazondan 150tlye yine fırsatta almıştım. İngiltere'den gelmişti. Gerçek fiyatı 1700tl felandı.hayırlı olsun, monitör koluyla pci-e usb port aldım bende hazırda bekliyorum geldiği gibi montajı yapcam
Trendyol değil ürünü satan satıcıyla irtibata geç onlarında haberi olmadan iade oluyor iadeyi geri çevirirlerBen konuştuğumda Trendyolun kararı bişey yapamayız dediler
north bayou h100 aldım 545e denk geldi inşallah elimize verirlerMonitör kolunu geçen sene amazondan 150tlye yine fırsatta almıştım. İngiltere'den gelmişti. Gerçek fiyatı 1700tl felandı.
onların da haberi vardır.Trendyol değil ürünü satan satıcıyla irtibata geç onlarında haberi olmadan iade oluyor iadeyi geri çevirirler
Vallaha süper oldu PC diziyordum denk geldi birden5 Üründe 600 kar etsen nerden baksan 3000₺. Ülkeye böyle insanlar lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teslim edildi statüsnde değilse hakkı var.
Zaten satıcıyla konuştum o böyle dediTrendyol değil ürünü satan satıcıyla irtibata geç onlarında haberi olmadan iade oluyor iadeyi geri çevirirler