Aestro
80+
Arkadaşim isteyen istediğini desteklesin be bir şey demiyorum gidip starbucksta kahvesini içen adamları yok israil boykot diye pankart açan hangi arap toplumu yada mc donaldsın camını çerçevesini indirenler kimler siz starbucsta kahve içrn adama saygı duyuyormusunuzda bizden saygı bekliyorsunuz senin inadına bir tanr daha alacağım arkafaşım evet bana kaldı tüm herşeyi sorgulamak arap seniNeden bu forumda Boykot yapanlara karşı sürekli bir aşağılama, yok ne işe yarıcak, yok boşa yapıyorsunuz. Sana ne kardeşim. İsteyen İsrail malına boykot yapar isteyen amerikan Malına. Sana mı kalmış sorgulamak, işe yarayıp yaramadığını dillendirmek. Adam soruda Troy kartı Amazon disinda problem yaşar mıyım diye sormuş. Boş veletler Ohh bugun 1.5 litre kola bitirdim diyorsun. Ne boş adamlarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Israili destekleyen markalarda yemek yediğim zaman cam çerçeve indiren ve starbucstayken bir düzine arap israile boykot demesinden bıktığım için çok alakadar ediyor ticaret bakanlığının izni var starbucsun türkiyede durmasına ama bir kaç düzine araplar gelmiş insanların huzurunu kaçırıyor bunun diğer adıda devlete isyan teröristliktir devletin izin verdiği bir kuruma isyan etme kimsenin hakkı yokturmBen size boykot etmiyorsunuz diye bir şey dedim mi? Sınıra gitmekle ne alakası var? Boykot etmeye gücüm yetiyor ve ben boykot ediyorum. Ve boykot ediyorum diye de siz karışamazsınız. GriCaner’de Troy’a boykot için geçiyorsa bu sizi ne alakadar eder?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yobaz gelişememiş insanlar olduğunuz için aşağlıyoruz ayrıca yobazlıkta boş adamlıkta sizin üstünüzr yoktur ağzını topla öncelliklr kimler mc donaldsta mc donalsda çalışanlar ve yemek yiyen senin vatandaşların varken camı çerçeveyi indirip riske attı filistini destekleyrnler sizler starbucsta milletin huzurunun içine eden kim yine sizNeden bu forumda Boykot yapanlara karşı sürekli bir aşağılama, yok ne işe yarıcak, yok boşa yapıyorsunuz. Sana ne kardeşim. İsteyen İsrail malına boykot yapar isteyen amerikan Malına. Sana mı kalmış sorgulamak, işe yarayıp yaramadığını dillendirmek. Adam soruda Troy kartı Amazon disinda problem yaşar mıyım diye sormuş. Boş veletler Ohh bugun 1.5 litre kola bitirdim diyorsun. Ne boş adamlarsınız