ttnet internet sorunsalı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,544
bu aralar arada sırada bir 1 saat ile 30 dakka arası seanslar gibi internetim 20 pingten 300-600 arası ping değerlerine sahip olup bi süre sonra düzeliyor
türktelekom müşteri hizmetleri ise altyapınızda sorun yoktur diyor artık çözümü yokmudur bunun

bu aralar arada sırada bir 1 saat ile 30 dakka arası seanslar gibi internetim 20 pingten 300-600 arası ping değerlerine sahip olup bi süre sonra düzeliyor
türktelekom müşteri hizmetleri ise altyapınızda sorun yoktur diyor artık çözümü yokmudur bunun
hep mi oluyor yoksa şu sıralar mı.

Oynadığınız oyunda bir sıkıntı olmadığından ya da oyuna girdiğiniz saaatlerde aşırı sıkışmadan yoğunluktan ms yapmadığına eminmisiniz bende mobil bir oyun oynuyorum arada oluyor böyle sıkıntılar.

Oynadığınız oyunda bir sıkıntı olmadığından ya da oyuna girdiğiniz saaatlerde aşırı sıkışmadan yoğunluktan ms yapmadığına eminmisiniz bende mobil bir oyun oynuyorum arada oluyor böyle sıkıntılar.
sadece oyun değil test yapıyorum aynı değerler çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son kaç gündür veya haftadır böyle
hmm bu ay

sadece oyun değil test yapıyorum aynı değerler çıkıyor

hmm bu ay
bilmem o zaman. modemi geceleri kapatıyor musun ?

bilmem o zaman. modemi geceleri kapatıyor musun ?
hayır

m
illet 20ms alırken benim 300 almam bunu göstermiyor malesef

eğer uzun zamandır çalışıyorsa bi süre kapat. çok fazla çalışınca gereksiz yük altında kalıyor bunlar. bi kapa 10-20dk dursun. kafasını dinlesin.

eğer uzun zamandır çalışıyorsa bi süre kapat. çok fazla çalışınca gereksiz yük altında kalıyor bunlar. bi kapa 10-20dk dursun. kafasını dinlesin.
buzdolabına koysam olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,003
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri