Öneri TTNET'ten TürkNet'e Geçilir mi ?

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Merhaba , ben TTNET müşterisi olarak 35 Download 5 Upload hızı alıyorum ve bu paketin fiyatı 129 TL. Üstelik 2 senelik taahhüt bitti. Altyapımı sorgulattım ve TürkNet 100 Mbps Download ve 5 Upload verebileceğini söyledi. Üstelik 85 TL.
Sizce geçmeli miyim ? Ayrıca Upload hızımı nasıl arttırabilirim ?

Merhaba , ben TTNET müşterisi olarak 35 Download 5 Upload hızı alıyorum ve bu paketin fiyatı 129 TL. Üstelik 2 senelik taahhüt bitti. Altyapımı sorgulattım ve TürkNet 100 Mbps Download ve 5 Upload verebileceğini söyledi. Üstelik 85 TL.
Eğer dedikleri doğruysa geçmenizi tavsiye ederim.

Fiber mi? Fiber ise geç. VDSL ise 95TL zaten. 100 mbit altyapı ile Comnet öneririm

Altyapına göre 100mbps veriyorlarsa ve fiberse geç bence

Geçen gördüğüm bir forumda bu pandemi döneminde biraz sıkıntılı olduğunu söylediler fakat kullanan bir arkadaşın bilgilendirmesi daha doğru olur. Bana soracak olursanız daha düşük fiyata daha yüksek performans alacaksınız. Neden geçmeyesiniz ki ?

Kuzenim türknet kullanıyor yayın yapıyor hiçbir sorun yaşamadı şuana kadar

Fiber mi? Fiber ise geç. VDSL ise 95TL zaten. 100 mbit altyapı ile Comnet öneririm
Şimdi baktım da böyle diyor. Bu upload bana mümkün değil yetmez.
1609851417146.png

comnete nasıl güveneceğiz ilk defa duyuyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millecomdan da sorgularmısınız bir türktelkom altyapısı mı türknet altyapısı mı bakalım
1609851665606.png

Millenicom da bu şekilde fakat soldaki paket download olarak yetersiz. Sağdaki ise TürkNet'e göre mantıksız. Kafayı yiyeceğim. Yok mu upload arttırma yolu ?

Alıntıyı görüntüle
Millenicom da bu şekilde fakat soldaki paket download olarak yetersiz. Sağdaki ise TürkNet'e göre mantıksız. Kafayı yiyeceğim. Yok mu upload arttırma yolu ?
Comnet 100/8 99tl

comnete nasıl güveneceğiz ilk defa duyuyorum?

millecomdan da sorgularmısınız bir türktelkom altyapısı mı türknet altyapısı mı bakalım
Comnet İstanbuldaki en büyük datacentere sahip. Ayrıca speedtestte server olarak seçebiliyorsunuz. Türkiyede ki en hızlı datacenter ünvanını taşıyor.

Comnet 100/8 99tl

Comnet İstanbuldaki en büyük datacentere sahip. Ayrıca speedtestte server olarak seçebiliyorsunuz. Türkiyede ki en hızlı datacenter ünvanını taşıyor.
200 Mbps paketi gelir mi acaba 130 140 TL'ye?

Comnet 100/8 99tl

evet hız olarak iyilermiş ama şu konuya bir bakın adam fiber üzerinden 100/50 hız alıyor ama son sayfada pingten bıktığını düzelmezse çıkacağını belirtmiş. bende vdsl var o memnun değilse benim memnun olmam mümkün değil.
speed testten comnete pingim 31 çıkıyor adsl altyapı ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,839
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57
Geri