Herkese iyi günler, arkadaşlar. Türk Telekom taahhütüm bitmek üzere ve bu yüzden Türk Net'e geçmek istiyorum. Ama bana, Türk Telekom'un dediğine göre, en fazla 10 Mbps internet alabiliyorum. Sizce bu interneti Türk Net bana verebilir mi? Türk Net'e geçmeli miyim?
Herkese iyi günler, arkadaşlar. Türk Telekom taahhütüm bitmek üzere ve bu yüzden Türk Net'e geçmek istiyorum. Ama bana, Türk Telekom'un dediğine göre, en fazla 10 Mbps internet alabiliyorum. Sizce bu interneti Türk Net bana verebilir mi? Türk Net'e geçmeli miyim?
o zaman bölgenizde vdsl hizmeti yok veya boş port yok
daha 3 gün önce bir arkadaşımız için başımıza gelen olayı anlatıyorum
vodafone adsl hizmeti kullanıyorlar adsl 2 modem var inanılmaz düşük hız alıyorlar
başka operatöre geçelim dedik
bir çok firmayı araştırdık
16-18 veriyor hepsi turknet 50 ayzıyor
aradık sorduk bakın her yer bu tarz hizmet veriyor ama siz 50 yazmışsınız diye
merak etmeyin 50 hız alacaksınız dediler
buna inanarak bir de 1500 tl ye vdsl 2 modem aldık
kurulum yapıldı
10 mbit hızı göremedik
iletişim kurduk cevap ne
bölgenizde vdsl alt yapısı olsa da vdsl portları dolu olduğu için adsl hizmeti alıyorsunuz
biz size durumu anlattık bir çok firma 18 üstü veremiyorken sizde 50 yazıyor alamayacaksak boşu boşuna geçmeyelim dediğimizde siz bize alacaksınız dediniz diyoruz
boş boş cevaplar
yani kesinlikle ekranında gördüğün değere inanma sen şu an daha üstünü alamıyorsan
bazen turk telekom da müşteriyi kaçırmamak için alamazsınız diyor öyle bir durum da var
Adsl altyapın var max 23mbps destekliyor.
Sana verilen 12mbps hız testi yapsan 7-8-9mbps çıkar. Eğer vdsl altyapı olsaydı zaten adsl tanımlamazlardı diye düşünüyorum
Sana verilen 12mbps hız testi yapsan 7-8-9mbps çıkar. Eğer vdsl altyapı olsaydı zaten adsl tanımlamazlardı diye düşünüyorum
Şöyle bir şey yap, şuanda nereden hizmet alıyorsan orayı ara, adresimde vdsl altyapı var mı ve boş port var mı diye sor. Evet derseler. Tahminl alabileceğim download ve upload hızı nedir diye sor. Bakalım ne diyecekler.
Hocam anlıyor gibisiniz de ben de sorayım hazır bu başlıktayken.
Türk telekom kullanıyorum değerlerim bu şekilde. Evimde Atlantis net altyapısı var deniyor ve 10.000 mbps e kadar internet vaat ediyorlar. Arkadaşım 2 yan mahallede atlantis aldı şuan 1 gigabit internet kullanıyor sorunsuz bir şekilde.
Ben de bunu kullanabilir miyim ?
Şöyle bir şey yap, şuanda nereden hizmet alıyorsan orayı ara, adresimde vdsl altyapı var mı ve boş port var mı diye sor. Evet derseler. Tahminl alabileceğim download ve upload hızı nedir diye sor. Bakalım ne diyecekler.
aradım adsl var dedi en fazla 26 mbps internet alabilirsin dedi bide ben sormadan başka internet sağlayıcısına geçersenizde yine aynı olur dedi acaba Türk telekomu bırakmıyayım diye yalan demiş olabilirmi ki @cornlov
aradım adsl var dedi en fazla 26 mbps internet alabilirsin dedi bide ben sormadan başka internet sağlayıcısına geçersenizde yine aynı olur dedi acaba Türk telekomu bırakmıyayım diye yalan demiş olabilirmi ki @cornlov
Türknet zaten bildiğim kadarıyla vdsl altyapısını türktelekom dan sağlıyor.
Türktelekom size vdsl veremiyorsa kendi altyapısına sahip olmayan kimse veremez zaten