AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
normalSelam beyler 24mbps vdsl paketim var download düşük veriyor normal mi
Bu saha dolabı nerede nerden öğrenebilirimSaha dolabına uzaklık ne kadar ?
modemle aynı odadayım 4-5metre ancaSaha dolabına uzaklık ne kadar ?
Sokaklarda böyle dolaplar olur ya ufak ufak kapağı kilitli olur kaldırımda olur parkların yanlarında falan onlar işte Onlardan en yakını nerede yaklaşık kaç metre veya ne kadar uzaklıkta olduğunu sokakla falan gösterme olarak ne kadar uzakBu saha dolabı nerede nerden öğrenebilirim
Şimdi anladım bizim evin yanında direkte 1 metre arası yokSokaklarda böyle dolaplar olur ya ufak ufak kapağı kilitli olur kaldırımda olur parkların yanlarında falan onlar işte
Valla bizim internette yok altyapı arıza çözümü mü neymiş 2 3 gündür internet yok gün sonunda açılacakmışSokaklarda böyle dolaplar olur ya ufak ufak kapağı kilitli olur kaldırımda olur parkların yanlarında falan onlar işte Onlardan en yakını nerede yaklaşık kaç metre veya ne kadar uzaklıkta olduğunu sokakla falan gösterme olarak ne kadar uzak
Olm o ram işlemci hele o ssd ne lan öyle valorant oynuyorsan niye bu kadar abandın laBu saha dolabı nerede nerden öğrenebilirim
Bayağı dibinde yaniŞimdi anladım bizim evin yanında direkte 1 metre arası yok
Sadece valo oynamak için almamıştım ama şuanda sadece valo oynuyorum arada da csOLm o ram işlemci hele o ssd ne lan öyle valorant oynuyorsan niye bu kadar abandın la![]()
Olm o ram işlemci hele o ssd ne lan öyle valorant oynuyorsan niye bu kadar abandın la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bayağı dibinde yani
O direkten mi bağlı sizin eve internet ?