Knk hat değerlerini kontrol ettir yükleme gecikmesi ve indirme grcikmeside baya fazlaSelam beyler 24mbps vdsl paketim var download düşük veriyor normal mi
Knk hat değerlerini kontrol ettir yükleme gecikmesi ve indirme grcikmeside baya fazlaSelam beyler 24mbps vdsl paketim var download düşük veriyor normal mi
Normaldir ya çünkü orada vdsl bağlantısının bakır kablolarından olur genellikle daha eksi bir yöntemdir yer altından geçirmeye göre direklerden gelen bir bağlantı o. Saha dolabı daha uzakta muhtemelen normaldir yanievet kabloyla çekildi
o ne oluyor sorayım biKnk hat değerlerini kontrol ettir yükleme gecikmesi ve indirme grcikmeside baya fazla
Hocam mesela yayın açarsan çok öneme biner benimde yüksekti hızı düşürdüler o da azaldıo ne oluyor sorayım bi
Doğru diyor gecikme bayağı fazla benim dediğim şöyle dolaplar o saha dolabı muhtemelen daha uzaktadır ve direğe bağlıdır buda gecikmeye düşük yüklemeye falan sebep olur (Bu arada türksat kablonet gibi firmaların koaksiyel kablo hatları güzel bence fiber yoksa en iyisi bence koaksiyel kablo daha yalıtımlı ve güvenli ping jitter falan daha düşük olur)Knk hat değerlerini kontrol ettir yükleme gecikmesi ve indirme grcikmeside baya fazla
anladım hocam teşekkürler. zaten fiber döşendi mahalleye daha geçilmedi haber bekliyoruzNormaldir ya çünkü orada vdsl bağlantısının bakır kablolarından olur genellikle daha eksi bir yöntemdir yer altından geçirmeye göre direklerden gelen bir bağlantı o. Saha dolabı daha uzakta muhtemelen normaldir yani
Hocam tt den nefret etrim fibere geçene kadar çektirecek bana 2 günde bir kesinti (türk telekom altyapısı ile türknet kullanıyorumDoğru diyor gecikme bayağı fazla benim dediğim şöyle dolaplar o saha dolabı muhtemelen daha uzaktadır ve direğe bağlıdır buda gecikmeye düşük yüklemeye falan sebep olur (Bu arada türksat kablonet gibi firmaların koaksiyel kablo hatları güzel bence fiber yoksa en iyisi bence koaksiyel kablo daha yalıtımlı ve güvenli ping jitter falan daha düşük olur)
internette sorun olunca ekip geliyordu bi yere gidip kontrol ediyorlardı dediğiniz büyük ihtimalleDoğru diyor gecikme bayağı fazla benim dediğim şöyle dolaplar o saha dolabı muhtemelen daha uzaktadır ve direğe bağlıdır buda gecikmeye düşük yüklemeye falan sebep olur (Bu arada türksat kablonet gibi firmaların koaksiyel kablo hatları güzel bence fiber yoksa en iyisi bence koaksiyel kablo daha yalıtımlı ve güvenli ping jitter falan daha düşük olur)
tamamdır teşekkürler müşteri hizmetleriyle konuşacağım bilmiyordum böyle olduğunu sağolunHocam mesela yayın açarsan çok öneme biner benimde yüksekti hızı düşürdüler o da azaldı
tt çok sıkıntı ben şuan türksat kablonet kullanıyorum koaksiyel kablo ile 75mbps pakette 70 download 10 upload alıyorum ping düşük gecikmeler düşük harika bir şey koaksiyel kablo fiber olmayan yerler içinHocam tt den nefret etrim fibere geçene kadar çektirecek bana 2 günde bir kesinti (türk telekom altyapısı ile türknet kullanıyorum
Bende varmı bi bakayım ne kadar veriyorsunuz bide oyunlarda nasıltt çok sıkıntı ben şuan türksat kablonet kullanıyorum koaksiyel kablo ile 75mbps pakette 70 download 10 upload alıyorum ping düşük gecikmeler düşük harika bir şey koaksiyel kablo fiber olmayan yerler için
evet o gittikleri yer saha dolabı oluyor vdsl ise oraya kadar fiber sonrasına rj45 telefon hattı geliyor saha dolabına ne kadar uzaksan o kadar kötü oluyor (adsl ve diğer dsl türleri daha kötü onlar tamamen bakır kablo) zaten sokak çok açık duruyor sıkışık durmuyor vdsl saha dolabına kadar fiber geldiyse sizin eve fiber döşeneceği belliymişinternette sorun olunca ekip geliyordu bi yere gidip kontrol ediyorlardı dediğiniz büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır teşekkürler müşteri hizmetleriyle konuşacağım bilmiyordum böyle olduğunu sağolun
400 falan herhalde ama bundan sonra 100mbit koaksiyel 750 veya aynı 800tl 200mbit fiber geçeriz varsa daha tam sorgulamadım en son bayağı geçti sorgulamamdan en kötü 100mbit alırım 750tl ye nasıl 400 diyeceksin tahhütü aldık ama güvendiğimziden sorun çıkmadı siz tabii ki denemeden önce bir firmayı taahhütsüz alın benceBende varmı bi bakayım ne kadar veriyorsunuz bide oyunlarda nasıl
minecraft dışında pek oyun oynayan biri değilim onud a sadece multiplayer oynarım. Tab'a basınca genelde yabancı türk sunucusu fark etmez en düşük pinglerden biri oluyorum genelde sunucu kötü değilse gıcır gıcır oluyor (wifi ile kullanmama rağmen 70 aldım o söylediğim değerler wifi ile laptopdan aldığım değerler)Bende varmı bi bakayım ne kadar veriyorsunuz bide oyunlarda nasıl
evet mahalle rahat. zaten şuanda o direkteki kutu dolu başka internet dağıtılmıyor evlere fiberde geldi işte iyi kötü idare ediyoruzevet o gittikleri yer saha dolabı oluyor vdsl ise oraya kadar fiber sonrasına rj45 telefon hattı geliyor saha dolabına ne kadar uzaksan o kadar kötü oluyor (adsl ve diğer dsl türleri daha kötü onlar tamamen bakır kablo) zaten sokak çok açık duruyor sıkışık durmuyor vdsl saha dolabına kadar fiber geldiyse sizin eve fiber döşeneceği belliymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
400 falan herhalde ama bundan sonra 100mbit koaksiyel 750 veya aynı 800tl 200mbit fiber geçeriz varsa daha tam sorgulamadım en son bayağı geçti sorgulamamdan en kötü 100mbit alırım 750tl ye nasıl 400 diyeceksin tahhütü aldık ama güvendiğimziden sorun çıkmadı siz tabii ki denemeden önce bir firmayı taahhütsüz alın bence