Kablo alamadım maalesef telefonumun usb ile bağlayarak eve bağlanıyorum. Çok fark olacak mı? Cahilliğimi mazur görün.Kablolu kullanıyorsundur umarım
Taahhüt biterse değiştirmeyi düşünüyorum inşAllah.altyapı destekliyorsa direk şimdi üst paketlere geçebilirsin (ben de türk telekom kullanıyorum) diğer firmalara geçmeyi düşünüyorsan çok bilgi sahibi değilim diğer firmayla/firmalarla ilgili.
evet direkt sorununun bir numaralı çözümüKablo alamadım maalesef telefonumun usb ile bağlayarak eve bağlanıyorum. Çok fark olacak mı? Cahilliğimi mazur görün.
Almayı düşünüyorum, peki 10m kablo ile 1m kablo arasında internet hızı farkı olur mu?evet direkt sorununun bir numaralı çözümü
33 metreye kadar hız düşüşü olmuyor ben 30 metre bilgisayarıma kablo çektim 75 sabit alıyorum (kablo kalitesine de bağlı)Almayı düşünüyorum, peki 10m kablo ile 1m kablo arasında internet hızı farkı olur mu?
Markalar fark ediyor mu hocam mümkünse link bırakırsanız sevinirim.33 metreye kadar hız düşüşü olmuyor ben 30 metre bilgisayarıma kablo çektim 75 sabit alıyorum (kablo kalitesine de bağlı)
ne kadar ödüyorsunuz şuanTaahhüt biterse değiştirmeyi düşünüyorum inşAllah.
https://www.amazon.com.tr/20168-Ugr...3b-9fa8-d04b0a0489b6&pd_rd_i=B082TFCC58&psc=1Markalar fark ediyor mu hocam mümkünse link bırakırsanız sevinirim.
120 falan olması lazım hocam.ne kadar ödüyorsunuz şuan