Turk Telekomdan internet değişikliği

naysxd

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
113
Bulunduğum konumda 70mbit vdsl desteklendiğini söylüyor millenicom bunun için de 2 paket sunuyor 100mbit 105 tl veya 35mbit 85 tl Turknet ise sadece 35mbitlik 85 tl lik paketi sunuyor hangisine geçmeliyim

Bulunduğum konumda 70mbit vdsl desteklendiğini söylüyor millenicom bunun için de 2 paket sunuyor 100mbit 105 TL veya 35mbit 85 TL Turknet ise sadece 35mbitlik 85 TL lik paketi sunuyor hangisine geçmeliyim
35 e geç sebebi 100 alamayacaksin her ay arada verdiğin paranin karşiliği yok. Çok fazla kişi internet kullaniyor özel sebeblerin varsa para sıkıntın yomsa 105 tl lik alabilirsin tabi.(MILENICOM)

Bulunduğum konumda 70mbit vdsl desteklendiğini söylüyor millenicom bunun için de 2 paket sunuyor 100mbit 105 TL veya 35mbit 85 TL Turknet ise sadece 35mbitlik 85 TL lik paketi sunuyor hangisine geçmeliyim
Milleni Com kesinlikle

Turknet sorgulamada biraz aşağı in orda max hız yazar. Önerdiği dışında

Milleni geçmeni öneririm türknetin müşteri hizmeti yok.

milleni geçicem sanırım

Turknet geçecek olursan yazabilirsin referans kodu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanabiliriz sen de ben de.

100 mbs geç 70 mbs e sabitlemelerini iste 70 mbs kullan yoksa internetin kopar sürekli

100Mbps alırsan sorunlar yaşarsın.
Aşırı dalgalı ping
Gereksiz 1-2sn kesilmeler
Hat zorlanacağı için max ne alabiliyorsan onu vermeye çalışacak ve bir süre sonra bum karşına çıkacak "DSL BAĞLANTISI YOK" sonra hadi bakalım bide ekibin gelmesini bekle.

100Mbps alırsan sorunlar yaşarsın.
Aşırı dalgalı ping
Gereksiz 1-2sn kesilmeler
Hat zorlanacağı için max ne alabiliyorsan onu vermeye çalışacak ve bir süre sonra bum karşına çıkacak "DSL BAĞLANTISI YOK" sonra hadi bakalım bide ekibin gelmesini bekle.
hızı sabitlemelerini isterse hiç bişey olmaz 70 mbs hız alır ne güzel

hızı sabitlemelerini isterse hiç bişey olmaz 70 mbs hız alır ne güzel
hızı sabitleyen Saha dolabı.
benim altyapım 65Mbps desteklerken ve ben 50Mbps kullanırken Ping 14 Aşağısını görmüyordu ve sık sık 1-2 saniyelik kesintiler oluyordu.
Sonradan geldiler 87'ye çıkarttılar. Oldu bizim ping 5, kesilme falan yok. Daha ne olsun.

hızı sabitleyen Saha dolabı.
benim altyapım 65Mbps desteklerken ve ben 50Mbps kullanırken Ping 14 Aşağısını görmüyordu ve sık sık 1-2 saniyelik kesintiler oluyordu.
Sonradan geldiler 87'ye çıkarttılar. Oldu bizim ping 5, kesilme falan yok. Daha ne olsun.
100lük almamalıyım yani ? tam açıklar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,714
Üyeler
188,979
Son üye
qwaryi
Geri