Turkcell Superonline'a Geçilir mi ?

16mbps sınırsız ilk 12 ay 130 diğer 12 150tl denildi ücretsiz kurulum modem vs

Merhabalar arkadaşlar 18 gün sonra TT taahhütümüz bitiyor ve dün superonline'ı aradık 500 megabit 12 ay taahhütlü 199 TL fiyat dediler sizce nasıl kullanılır mı ? Superonline hali hazırda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Gayet uygun bir fiyat 500MBPS için.
Kendim de kullanıyorum sorun olursa sorabilirsin.

Bende derince de oturuyrum ama her seyi turkcell halletti turk telekoma kalmadi
Aşağı kutudan daireye kadar kablo çekilmesi gerekiyormuş onu da Turkcell mi cekti peki ?

Aşağı kutudan daireye kadar kablo çekilmesi gerekiyormuş onu da Turkcell mi cekti peki ?
Evde kablo yoksa sıfırdan çekiyorlar problem olmuyor.. (Bizim Dairede kablo vardı ama önceki kiracı kabloyu tuvaletde kesmiş. Elemanlar geldi baktı sinyali olan yere kablo çekemeyiz falan filan dedi, yaani utanmasa tuvalete kurup gidicek interneti. Çekmezsen imzalamam bende dedim. Paşa paşa çektiler istediğim odaya kadar. )

Merhabalar arkadaşlar 18 gün sonra TT taahhütümüz bitiyor ve dün superonline'ı aradık 500 megabit 12 ay taahhütlü 199 TL fiyat dediler sizce nasıl kullanılır mı ? Superonline hali hazırda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
1 seneden fazladı 100'lük paketi kullanıyorum ilk 12 ay 130 son 12 ay 140 TL'ye yaptırtmıştım. Daha müşteri hizmetlerini aramadım. Bence gayet kaliteli bir firma. Geçmeni tavsiye ederim 500'lük pakete. Ek olarak 3 gün sonra paket fiyatları yenilenecek!

1 seneden fazladı 100'lük paketi kullanıyorum ilk 12 ay 130 son 12 ay 140 TL'ye yaptırtmıştım. Daha müşteri hizmetlerini aramadım. Bence gayet kaliteli bir firma. Geçmeni tavsiye ederim 500'lük pakete. Ek olarak 3 gün sonra paket fiyatları yenilenecek!
Evet biliyorum Şuan altyapı aktif gözükmüyor dedi müşteri hizmetleri bir kaç gün sonra tekrar ara dedi o şekilde başlatırız işlemleri.6 eylüle kadar geçerliymiş bu fiyatlar.

Superonline gayet iyi ama aliyorsaniz tv+ almanizi tercih etmem cunku internete heel aile olarak bağlaniyorsaniz girmiyor tek kisi ve tv+ bile zor baglanmiyor

Evet biliyorum Şuan altyapı aktif gözükmüyor dedi müşteri hizmetleri bir kaç gün sonra tekrar ara dedi o şekilde başlatırız işlemleri.6 eylüle kadar geçerliymiş bu fiyatlar.
8 Eylül'e çekmişler bugün.

Geri