Türknet 1000 mbps internet kutusu binama geldi.

Ursa

80+
Reaksiyon skoru
89
Merhaba arkadaşlar, aşağıda fotoğrafını eklediğim türknet gigafiber kutusu 2 gün önce oturduğum binaya montajı yapıldı. Mevcutta türknet kullanıyorum. 50 mbps hız alıyorum. Yapıldığı gün türkneti aradım. Gigafiber internetin ne zaman aktif olacağını sordum. Minimum 6 ay maksimum 2 yıl sürer dedi. Gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu?
image0.webp

Arkadaşima kutu geldikten 1 hafta sonra aktif oldu, minimum 6 ay olani bence baya boş yapmişlar

Arkadaşima kutu geldikten 1 hafta sonra aktif oldu, minimum 6 ay olani bence baya boş yapmişlar
Forumlara bakındım biraz, birkaç gün süreni de var ama tamamen şans sanırım. Çok uzun da sürebilir kısa da.

Merhaba arkadaşlar, aşağıda fotoğrafını eklediğim türknet gigafiber kutusu 2 gün önce oturduğum binaya montajı yapıldı. Mevcutta türknet kullanıyorum. 50 mbps hız alıyorum. Yapıldığı gün türkneti aradım. Gigafiber internetin ne zaman aktif olacağını sordum. Minimum 6 ay maksimum 2 yıl sürer dedi. Gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Bence müşteri hizmeti gıcıklığına öyle demiş 2 yıl ne saçma, hemen arıyorlar diye tribe girmişlerdir senin gibi yüzlerce kişi soruyordur onlara :D

Bence müşteri hizmeti gıcıklığına öyle demiş 2 yıl ne saçma, hemen arıyorlar diye tribe girmişlerdir senin gibi yüzlerce kişi soruyordur onlara :D
2 yıl bir yana 6 ay bile çok uzun bir süre bence, umarım en geç 1 aya aktif olur.

2 yıl bir yana 6 ay bile çok uzun bir süre bence, umarım en geç 1 aya aktif olur.
Bencede, ama onlardan bekleme senin destek kaydı açıp randevu alman gerekebilir haberin olsun. Sen gigafiber ile ilgili destek kaydı aç uygulamadan, adrese kutunun geldiğini ve işlemlerin başlatılmasını istediğini belirt. Telefondan arama destek kaydı açarak yap.

Alıntıyı görüntüle
alt yapı çalışması bittikten sonra açıyorlar bunu bölgende ilk senin o tarafta başladıysa 2-3 ay beklersin

Bencede, ama onlardan bekleme senin destek kaydı açıp randevu alman gerekebilir haberin olsun. Sen gigafiber ile ilgili destek kaydı aç uygulamadan, adrese kutunun geldiğini ve işlemlerin başlatılmasını istediğini belirt. Telefondan arama destek kaydı açarak yap.
Öyle yaptım aslında, kutunun üstündeki numaradan ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Uygulamadan destek kaydı açıp aranmak istedim. O şekilde aradılar beni.

Bölgenin alt yapı çalışması bitmeden açmazlar kanka onu bende 3 ay bekledim oradan biliyorum

alt yapı çalışması bittikten sonra açıyorlar bunu bölgende ilk senin o tarafta başladıysa 2-3 ay beklersin
İlk olarak bizim tarafa mı başladı bilmiyorum ama bizim sokağa başladıkları sabah tüm sokağı hızlıca bitirdiler, diğer sokakları da hızlıca yapıyorlar. Tüm mahalleyi bitirmeye çalışıyorlar sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu gelmiş sonuçta sevinmen lazım
Seviniyorum orası ayrı, oturduğum bina 3 katlı. Belkide türkneti tek ben kullanıyorum. Diğer 2 haneyi bilmiyorum. Ona rağmen böyle bir hizmeti oturduğum binaya getirmeleri çok büyük hizmet. Türknete tekrar saygı duydum. 7-8 senedir kullanıyorum, belki de daha uzun süre. Belki de o yüzden :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri